Kamu, enkelikoiraGeestland's Celtic Campion "Kamu"


Rotu: Welsh corgi cardigan
Syntynyt: 10.7.1997
Sukup. uros
Väri: tricolour


Kamu soluttautui mulle kummitädiltä 7-vuotiaana ja muutti mun mukana, kun muutin pois kotoa. Kamu oli meidän ensimmäinen koira, semmoinen ihan perus kotikoira, jonka kanssa lenkkeiltiin ja tehtiin jotain pieniä temppuja. Ruokaa vastaan Kamu teki mitä vaan. Ehkä siinä olisi ollut potentiaalia harrastuksiinkin, sillä kun ei koskaan mitään selkävaivojakaan ollut pitkäselkäisyydestään huolimatta. 

Kamu oli semmoinen rauhallinen ja kotioloissa hyvinkin huomaamaton koira. Rapsutuksia se tuli välillä hakemaan, mutta hakeutui pian taas omiin oloihinsa makoilemaan. Ulkona se liikkui yleensä hihnassa, koska vapaana ollessaan se kulki lähinnä mun perässä ja tökki kuonolla pohkeeseen. Nuorena poikana asuessaan maalla se nautti vapaudesta täysin rinnoin karkaamalla pihasta. Se saattoi juosta kovilla pakkasilla vuorokaudenkin teillä tietymättömillä ennen kuin palasi kotiin. Välillä se juoksi tassunsa ihan rikki ja oli ihan rampa seuraavat kolme päivää. 

Kamu sairastui 13-vuotiaana maksan vajaatoimintaan ja eli ns. jatkoajalla vielä vuoden tiukalla ruokavaliolla. Täytettyään 14 vuotta sen kunto huononi radikaalisti ja tuli aika päästää irti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti