21.3.15

Oi, vapaus!

Muusan tassuhaava parani ennätysvauhtia! Viikossa haava oli jo niin hyvin ummessa, että Muusa sai jo viime viikonloppuna juosta ilman tossua vapaana. Kylläpä olikin pieni koira onnellinen! Yhteensä kuusi päivää jouduttiin tekemään tylsiä hihnalenkkejä ja Muusa joutui käyttämään tossuja. Saatiin Tuisku-enolta onneksi lainaan hienot, iskemättömät tossut. Muusa oli alkuun vähän kummissaan moisista härpäkkeistä, mutta pian mielenkiinnon vei tärkeämmät asiat. Yhtä kertaa lukuun ottamatta käytettiin kyllä vain yhtä tossua kipeässä tassussa, mutta pitihän se toki kokeilla kuinka sujuu kaikki tossut jalassa.

Hiukka ylpeenä "Adidaksen" tossuissa :D
Tasan viikon kuluttua haava oli jo näin hyvin ummessa :) (Huomatkaa vaaleat, rehottavat tassukarvat ;) )
Sunnuntaina laitettiin tukat kuntoon ja sitten Muusa pääsi tapaamaan poikakööriä (ja tyhmää Stellaa). Pakko esitellä teille kolmen kuvan sarja duon "passikuvia", vaikkakin Muusa onkin suttua. Mutta on ne silti niin söpösiä, tui tui!
Ja sitten rallikuvia ihanalta, vihdoin sulaneelta lentokentältä! Olipa kivaa päästä parin kuukauden tauon jälkeen taas sinne rallaamaan. Ja kevään ensimmäinen kameranulkoilutuskerta, kuinka huippua!

Muusa juoksuttaa poikia :D


Koko kööri vauhdissa.
Muusa tahtoo suukottaa!


Possujuna!


Mitennii muka pyörin tuolla kanervikossa?


Muusa ja hyyyyvin sitkeä ihailijansa Hugo..


Kummitädin rapsutukset on parasta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti