11.3.15

Zuida duida, osaatsä uida?!Tehotiimi lähdössä uimaan!

Taidettiin jättää muutama aivosolu kotiin...
Muusa pääsi tänään ekaa kertaa koirauimalaan, Hyvinkään Onnenkoiraan. Muusalle otettiin tietysti uittaja, Piitu sai pärjätä jo ilman, ja hyvin pärjäsikin.

Muusa oli iloinen niin kauan, kunnes joutui suihkuun. Altaalle mennessä sillä oli kuitenkin taas jo kivaa. Muusa oli ihan fiiliksissä ja vaikka uiminen vähän hirvitti, niin sillä oli silti koko ajan hurjan hauskaa. Ja niin oli kaikilla muillakin (paitsi ehkä Jadella). Alkuun Muusa vähän aikaa vaan kellui ja oli aika ihmeissään. Kun vettä roiskui naamalle, se olisi kellahtanut kyljelleen, ellei uittaja olisi sitä pitänyt oikein päin. Pian kuitenkin alkoi homma luonnistua ja hienosti Muusa otti takajalatkin käyttöön. Tekniikka oli sillä luonnostaan hyvä ja uima-asento ihan eri kaliiberia kuin Piitun. Muusa tajusi itse laskea jopa leuan alas, rohkea tyttö! Kylläpä voi taas olla ylpeä kuinka hienon koiran olen saanutkaan. Aina se yllättää positiivisesti, ihan kympin koira! <3

Piitu oli innoissaan menossa uimaan, joskin alkuun oli hieman hankaluutta lähdössä, kun vähän jänskätti kuitenkin.  Mutta pari kertaa, kun avustin sen uimaan, meni se lopun aikaa suht itsenäisesti, käsiohjauksella. Tällä kertaa se läiskytteli etujaloilla vähän enemmän, mutta tekniikka oli silti ok, takajalat hyvin hommissa, eikä takapää vajonnut alas. Läiskimisestä johtuen lelun hakeminen oli hieman haasteellista ja Piitu rohkaistui vasta viimeisillä kerroilla ottamaan lelua suuhun. Pikkuhiljaa se siitä rohkaistuu, vielä aiotaan käydä tässä lähiaikoina uimassa kuitenkin. Piitulle tekee uinti hyvää, se väsyy hyvin ja lihakset on töissä, mutta kipeä jalka ei kuormitu liikaa. Mitään jäykkyyttä tai jalan varomista ei ollut viime uintikerran jälkeen havaittavissa ja tuskin on odotettavissa tälläkään kerralla.


Uinnin jälkeen Muusa joutui shampoopesulle..

Piitu odottelee pesuvuoroaan, maansa myyneenä..

Föönatut afrot.
Ps. Lauralle kiitos kuvista, avusta turkkien kanssa, hyvästä seurasta ja ja ja... :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti