22.10.14

Doboilua


Vähän säädetään välillä. Ilon kautta hei :D
Piitun uusin temppu pallolla :)

Pikku Muussinenkin tärkeenä hommissa :P

4 kommenttia:

 1. Hei minkä kokoinen tuo teidän pallo on? Mä ajattelin messarista metsästää joululahjaksi, mut kai se 65cm pallo on sopiva vaikka siinä lukeekin että max 55cm korkealle koiralle? Se seuraava koko olis sit törkeen iso..
  Täytetäänkö toi pumpulla ja onko helppo tyhjentää välissä vai pitääkö se pitää kokoajan "ilmoissa"? :D

  Me on tosiaan ihmisten jumppapallolla harjoteltu ja molemmat tykkää sikana, mut Fasulle se on vähän liian kapea, niin tahtoisin ton oikeen pallon. Daniki tykkää hirveesti ja haluaa kävellä sen pallon päällä ku pyöritän sitä eteenpäin :D Fasu kans aina vaa hyökkää ton päälle, mut kun on tosiaan väärän mallinen niin se liusuu sieltä aina pois, ja sit uudelleen :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiän pallo on 65cm, mut tuntuu et ois pienempi. Kyllä se tarvis olla se isompi selkeesti, mut ei mulla oo tilaa säilyttää.. Toikaan ei tällä hetkellä mahdu mihinkään kaappiin, mutta tarkotus on pian järkkäillä siten, että saan säilytettyy tota kaapissa. En jaksa nähdä vaivaa ja tyhjentää välissä eli ilmoissa on. Nyt kyllä ihan löysä, kun päästää näköjään jonkun verran ilmoja pois eli tarvis täyttää aina välillä. En siis oo lisänny ilmaa kertaakaan, eli viime vuoden messarista asti on noilla ilmoilla menty. Pumpun sain puhuttua messarista ilmaseks mukaan, ois vissiin ollu hintaa 5e. Helppo on täyttää kyllä, mut tyhjennyksestä en osaa sanoa.

   Meilläkin tykätään! Tai no Piitu lähinnä, Muusan kanssa ihan tolleen pari kertaa käyty vasta pallon päällä, pelkkä etuosa siis. Kerran nostin sen siihen kokonaan ja se istui siinä nameja syömässä ihan tyytyväisenä :)

   Poista
  2. Aa säkin ostin messarista! Oliko se siellä jossain alessa? Muistatko mikä liike sitä myi ja mihin hintaan? Mitä oon nyt katellut niin ne on 55-58€ väristä riippuen. Mietin vaan, että jos ne on jotain pari euroo halvempia siellä ni mielummin ostais sitte heti, ennenkun tämä innostus lakkaa :P

   Poista
  3. Muistaakseni 50€ maksoi pallo ja kirjan ostin sit samalla myös ja se oli vielä edullisempi.

   http://www.koulutustarvike.fi/dobo-dobopallot-c-117_3_10.html
   toi niitä oli vissii myymässä siellä.

   Poista