20.5.14

Ihana kesä!

Viikonloppuna päästiin nauttimaan aika mahtavista keleistä. Mittarissa +19 astetta, kevyt tuulenvire, vihreä voikukkien värittämä pelto, koirat ja maailman parasta seuraa. Tunnelma oli katossa ja aika kului kuin siivillä :)


Meillä oli ihanan rentoa ja mukavaa, mutta kaikista eniten mieltämme lämmitti tuon pikku Jade-mummelin energisyys. Ekaa kertaa se osallistui isojen juoksuleikkeihin ja tuntui, että se lopultakin on hyväksynyt Piitun osaksi jengiä. Normaalisti se on Piitua kohtaan täysin välinpitämätön, mutta ei tällä kertaa. Myöskin Piitu oli niin ihana, kun se "hyvästeli" Jaden parkkipaikalla. Piitu meni kahdesti antamaan Jadelle nenäsuukkoja ja heilutti sille häntää <3 Jade on yksi harvoista pikkukoirista, jonka kanssa Piitu osaa olla nätisti. Jossain olemme siis onnistuneet, ei kaikkia pieniä ja heikkoja tarvitse kiusata. Niiden kanssa voi myös olla lämpimät ja hillityt välit :)

Hermiksemme pellolle ei voinut jäädä koko illaksi, koska meille oli tulossa vielä yksi takkupallero hakemaan uutta kesälookia.

Nimittäin Ippe!
Ennen pesua Ippe näytti tältä, pahimmat takut oli etukäteen kyninyt omistaja.

Pesun jälkeen pikku hepulit oli paikallaan.

Ja TADAA! Uusi kevyt kesälook näytti tältä! Sen siitä saa, kun antaa trimmaajalle vapaat kädet...
Olin aika huoleton trimmaaja. Trimmasin nimittäin Ipen märkänä - kyllä vaan. Puunasin Ipen äitini luona, koska ei huvittanut alkaa pesemään koiraa omassa pimeässä kylpyhuoneessa, josta oli palanut lamppu. Unohdin föönin kotiin, enkä jaksanut lähteä hakemaan, joten hätä keinot keksii. Hyvin homma hoitui turkki kosteanakin. Enimmät karvat saatiin hyvin märkänä pois ja karva oli jo kuivaa, kun oli siistimisen vuoro. Ihan tasaisen näköinen lopputulos siitä joka tapauksessa tuli. Kelpaa hyvin maalaiskoiralle, helppo ja kevyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti