19.5.14

Irtoo, irtoo!


Tässä meidän viime viikon treeniä. En oo piirtänyt rataa ennen kuin tänään ja aika nopsaa se näköjään unohtuu. Kasiin asti muistin ihan ok ja siihen se sitten jäikin. Jostain syystä tietotekniikka oli taas mua vastaan ja kuvasta jäi pois osa vitoshypystä. Mutta eiköhän tosta selvää saa.

No enivei, tehtiin ekan yksittäisenä keinua namitargetilla. Ajatuksena on kyllä edelleen opettaa kontaktit ihan uudestaan eri tavalla, mutta ajattelin, että tosta keinusta tulee helposti mörkö, niin tehtiin sitä nyt vanhaan malliin muistukkeeksi, ettei oo pelottava. Piitu teki innoissaan, mutta keinun liikkuminen vähän jännitti, hidastettiin kyllä keinua, eikä se pamahtanut kovasti maahan. Pidin Piitua koko ajan pannasta, ettei se pääse hyppäämään alas kesken. Lopussa takapää tipahti helposti alas, mutta hyvin Piitu pysähtyi targetille.

Sitten tehtiin rataa tohon puomille asti ja Piitu teki ihan sairaan hyvin. Ei jääty jankkaamaan sitä. Sit puomin jälkeiset 5 ja 6 esteet, joiden väliin tuli valssi. Näitä tehtiin monta kertaa ja kokeiltiin kuinka kaukaa pystyin Piitun lähettämään hypylle ja voi pojat - sehän irtos ihan mielettömän upeesti ja lukitsi esteen kuin vanha konkari konsanaan. Tossa oli siis oikeesti isompi väli, mitä kuva antaa ymmärtää ton puomin ja vitoshypyn välissä. Otettiin myös seiskahyppyä mukaan ja voipi olla, että tossa 6 ja 7 välissäkin oli vielä yks hyppy, hämärästi tuntuu siltä..

Lopuksi tehtiin vielä putkelle lähetyksiä takaa leikaten. No problemos! Taas saatiin kehuja kuinka ollaan kehitytty :) Oli kyllä niin uskomatonta irtoomista ja estehakuisuutta, et ei oo sellasta vielä nähty! Hieno lapsi! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti