3.11.13

Viikonlopun touhuja..

Tämä viikonloppu on suurimmaksi osaksi mennyt kotona makoillen. Tuntuu ettei ole juur mitään tullut tehtyä. Mutta ollaan me sentään jotain.. Perjantaina vedettiin puolentoista tunnin remmilenkki Lauran ja puudelien kanssa. Kaikki koirat käyttäytyi oikein siivosti :) Lauantaina kevyttä metsälenkkiä vaan, pesu ja trimmi ja vähän olkkaritokoa pitkästä aikaa. Piitu oli oikein pätevä! Juoksuajan laamailu on siis vihdoin ohi ja ensi viikolla voidaan hyvin mielin palata treeneihin, jippii! En malttais odottaa! Treenailtiin myös takaakiertoja olkkarin matolla tuolia kiertäen. Palkkaus pallolla. Ei kuumunut neiti yhtään, vaan teki upeesti. Jes! 


Trimmin fiksailua. Afro pikkusen pieneni, mut on se vieläkin suuri..

Perfektionistilla on vaikeeta. Hiljaa hyvä tulee?

Tänään sit suunnattiinkin puudelitreffeille Luukkiin. Mentiin Lauran autolla suurpuudelikolmikon matkustaessa takaluukussa. Pysähdyttiin matkalla kauppaan ja tullessamme Lauran kanssa takaisin autoon iski Piitulle kunnon teinimonsterikohtaus. Neiti hyppäsi penkkien yli takapenkille. Komensin takaisin, eikä mennyt. Menin vähän avittamaan ja neiti harasi niin kovin vastaan, etten saanut sitä penkkien yli tungettua takaisin, vaan niskavilloista sit talutin ulkokautta sen takas takakonttiin. Komensin tiukasti istumaan ja olin palaamassa etupenkille, kun Piitu loikkasi uudelleen penkkien yli takapenkille. Tällä kertaa ärräpäiden säestämänä sain sen työnnettyä penkkien yli takaisin, mutta kovin se oli sieltä saman tien tulossa yli. Komensin istumaan ja neitipä oli ottanut oikein kunnon pelleilyvaihteen päälle ja uhmasi oikein olan takaa. Tiukka haastava tuijotus silmiin suu auki ja etutassut nousi penkkien päälle koko ajan. Käskin alas ja vaadin sen kymmenen kertaa, että tassut muuten sit pysyy kaikki neljä siellä alhaalla ja pitkän tahtojen taiston jälkeen Piitu antoi periksi ja totteli. Huh! Eipä oo tällästä "keskustelua" tarvinnu hetkeen sen kanssa käydä. Mut hyvä muistutus, ettei se sittenkään ole vielä ihan fiksu, helppo aikuinen :D Tämän episodin jälkeen Piitu ei kertaakaan yrittänyt vastaavaa, vaan joka ikinen tassu pysyi alhaalla sekä Lauran autossa, että omassa.

Jos mulla menomatkalla olikin uhmakas teinimonsteri mukana, niin jossain kohtaa koirat taisi vaihtua sillä puistossa mulla olikin kunnon mamman nössykkävauva! Piitu pyöri mun jaloissa vähän väliä, haki rapsutuksia ja kerjäsi namia. Myös Lauran luona Piitu pyöri ahkeraan. Selkeästi yli 20 koiran lauma vähän jäskätti ja mamman luona oli turvallisempaa. Välillä Piitu toki meni muiden kanssa juoksemaan, mutta äänekäs narttu Nera selvästi ärsytti sitä. Piitu ei oikein pidä äänekkäistä kavereista ja koki helpommaksi tulla mamman jalkoihin pakoon sitä louskutusta. Välillä meni hermo ja näyteltiin hampaita puolin sun toisin, mutta suurimmaksi osaksi Piitu vain teeskenteli, että ei möykkäävää puudelia nää eikä kuule. 

Kuvat on sään vuoksi vähän suttua. Todettiinpa, että oli muuten täsmälleen samanlainen sää about tasan vuosi sitten meidän ihka ekoilla puudelitreffeillä, ainoona erona et vuosi sitten taisi lisäksi vielä olla pientä tihkusadetta. En osannut taaskaan karsia kuvia, vaan niitä on nyt hirveesti laadusta huolimatta.. Ehkä joku jaksaa katsoa :D

Piitu, Tuisku, Nera.

Piitu yritti tasaisin väliajoin saada Tuiskua sen kanssa painimaan, mutta Tuisku oli iskenyt silmänsä Nestori-pappaan, eikä juuri ehtinyt Piitun kanssa leikkiä pieniä hetkiä lukuun ottamatta.


Piitu, Tuisku ja Martta.

Oli kiva saada myös uusia tuttavuuksia mukaan! Tässä jännä particolour-värinen Ritva/Vappu. Mulle jäi epäselväksi kumpi oli kumpi :D

Belgi Nero.
Ritva, Vappu ja Möhkö.

Alma.Upea sininen Cara!

Zira ja Diva.
Esmi.

Alma ja Nero.
Diva, Remus, Teuvo, Nera, Tuisku.

Esmi.
Remus.

Suuren suuri Teuvo!
Nera otti Piitun silmätikuksi.

Piitu-lammas pahana :D Teuvo ja Nera perässään.
Tuisku ja Esmi.

"Mikä toi on?" Ihmettelee Piitu ja Esmi.
Piitu taitaa myös espanjalaisen käynnin.. :D

Lopuksi kun porukka pikkuhiljaa väheni, Piitu ryhtyi leikkiin Remuksen kanssa. Remus onkin mukava leikkikaveri, vain kuukauden Piitua vanhempi ja vauhtia pojalla piisaa.

Runsain mitoin oli puudeleita eksynyt paikalle. Yhteensä 15 isovillaa eli yksi vähemmän kun vuosi sitten. Mukana oli siis Piitu, Tuisku, Esmi, Martta, Remus, Nera, Teuvo, Cara, Tatu, Ritva, Vappu, Möhkö, Alma, Zira ja Diva. Lisäksi oli edustettuina myös kääpiö(vai keskari?) -villakoira, belgianpaimenkoira, rottweiler, seropi ja puistossa vilahti myös mopseja, apinapinseri ja whippettejä, jotka tosin eivät meidän seuruetta ollut. Porukkaa siis riitti yllin kyllin ja mukavaa oli :)

4 kommenttia:

 1. Oh, Vasta nyt löysin Piitun blogin! Kivaa! :)
  Me ei sitte jaksettu tullakkaan Luukkiin kun oli niin ankea sää, toivottavasti järkättäis uudet treffit pian. :)
  t. Fasut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, oon mä tän varmaa kahesti linkittäny villispalstalle :D
   Porukkaa riitti ilman teittiikin. Uudet treffit ois kiva järkkää vaikka kun saadaan lumi maahan, ni ei kurastu turkkikoirat :)

   Poista
 2. Jep! mekin halutaan nähä välillä puudeleita..
  Fasulla alko just sopivasti taas juoksut ni ei päästä taas hetkeen mihinkään kun meillä ei oo tyttökavereita ollenkaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan :/ Meillä on onneks sit melkeen vaan niitä tyttökavereita :D Ja munaton Tuisku! :D

   Poista