28.10.13

Astetta parempi arki


Syksyn pimeinä iltoina ollaan otettu tavaksi lenkkeillä Lauran ja puudeleiden kanssa. Tänään päästiin lenkkeilemään kerrankin valosalla, eikä edes satanut! Eli saatiin jopa kuvasatoa tällä kerralla.Vierailevana tähtenä lenkeillämme tämä valkoinen neitonen:

Isovillakoira Esmeralda eli Esmi (Piitun kasvattajan koira).
Esmi on Lauralla hoidossa ja hyvin solahti neitonen porukkaan. Suurpuudelikolmikon leikit sujuu mallikkaasti ja samassa takakontissakin matkustivat sulassa sovussa, kunhan Esmin alkurähinöistä tehtiin loppu ja Piitu lakkasi yrittämästä takapenkin selkänojan yli karkuun vihoittelevaa valkoista paholaista :D Esmin seura tuo leikkeihin kyllä rutkasti ääntä, kun Esmi haukkuu tahtia ja Piitu ja Tuisku ärisee painiessaan minkä kerkiää. Esmi ei oikein pääse paineihin mukaan, mutta kuvittelee olevansa osa leikkiä ja pomppii innoissaan ympärillä. Välillä tytöt intoutuu jahtaamaan ja kiusaamaan Tuiskua yhteistuumin.

Piitusta on juoksujen myötä kuoriutunut jonkin sortin rähinäronja ja välillä sen puuhia saa toppuutella. Etenkin pitkän työpäivän yksinolon jälkeen voi kierrokset alkuun nousta vähän turhan koviksi ja remmijäähylle on ollut välillä tarvetta. Tämä onneksi pistää neidin ojennukseen ja hetken päästä voi jo päästää irti ja leikeissä on edes joku järki mukana.
Ollaan viime aikoina sen verran monta lenkkiä yhdessä tehty, että Piitun keskittyminen alkaa parantua todella merkittävästi. Koirakaverithan on sille kaikki kaikessa ja oon ollu näinä hetkinä sille aika merkityksetön siihen asti, kunnes se alkaa todella väsyä. Nyt ollaan päästy siihen pisteeseen, että se ottaa muhun oma-alotteisesti kontaktia, pystyy ottamaan namia palkaksi kun pyydetään jotain ja tulee rapsuteltavaksikin välillä <3 Tänään tapahtui ihan läpimurto, kun käskytettiin porukka poseeraamaan millon mihinkin ja siinä nakottaessaan kolme suurpuudelia rivissä kivellä, vaihdoin vähän kuvauspaikkaa, jonka Tuisku ja Esmi tulkitsi vapautuskäskyksi ja ponkaisi kiveltä alas, niin Piitu jäi nakottamaan paikalleen odottaen sitä oikeaa vapautuskäskyä. Voi juku mikä tyttö! <3Oon tuskaillut viime aikoina Piitun laihuuden ja syömättömyyden kanssa. Se on niin kovin luiseva ja edellisellä punnituksella paino oli tippunut kilon. Siihen sitten juoksut ja totaali syömättömyys ja paino putosi varmasti lisää. Nyt reilu viikon ruokahalu on ollut hyvä ja sehän näkyy! Kävästiin kotimatkalla koko porukka VihtiVetissä puntarilla ja Piitun kohdalla se näyttikin uudet maximilukemat 20.3kg! Huojennus! Tuisku painoi 21.7kg, Esmi 18.8kg ja pikku teräsmummo Jade 6.3kg. Paino on siis Piitulla nyt aika mukavissa lukemissa, mutta lihaksia saisi vielä tulla, jottei olisi niin luiseva.

Tällaista ihanaa puudeliarkea siis meillä :) Kyllä kelpaa!

Paljon lisää kuvia Kuvagalleriassa! Käykäähän kurkkimassa :)

(Latailen kuvat galleriaan tämän ja huomisen illan aikana, nopeimmat älkää siis ihmetelkö jos ei vielä montaa ole, isot kuvat latautuu hitaasti)

2 kommenttia:

 1. Piitu on kyllä tosi onnekas kun on Tuisku kaverina ja näitä vierailevia tähtiä, villakoiran paras kaveri on toinen villakoira. Ihan kateeksi käy kyllä! Me asutaan sen verran pienellä kylällä ettei täällä montakaan puudelia ole, muutama tyttö on ja ne ovat kyllä aika arkoja/pidättyväisiä joten heistä ei mun koirille kavereiksi ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku on ihan mahti kaveri Piitulle. Parempaa ei vois toivoa. Se opettaa milloin ollaan rauhassa ja kuitenkin leikkii ja painii. Ja mikä parasta, voidaan tavata milloin vain, jopa juoksujen aikaan :)

   Harmi kun teidän lähellä ei puudelijengiä kavereiksi asti riitä :/ Mut onneks pojilla on toisensa :) Kyllä se villakoira tosiaan villakoiran kaveriksi vaatii. Jopa kotiin ;)

   Poista