26.10.13

AfroSircus!

Villispalstalaiset on kuvannu koiriaan maitotölkkien kanssa kokoa havainnollistaakseen. No olihan meidänkin pakko! Tässä siis se pakollinen maitotölkkikuva :)
Slurps!Askel lähempänä terrierileikkausta jälleen. Ja jalkoihin kasvaa kivasti karva <3

Ps. Föönaus ja trimmi yhteensä 1h 20min!!! Helahoito n. 2h 30min (reilu arvio, en katsonut kelloa). Helahoitoon sisältyi siis korvien nyppiminen ja puhdistus, kynsien leikkuu, pesu, föönaus, konetyöt ja trimmi.

Pps. Korvat vaivaa taas, täytyy ensi viikolla varata tohtorisedälle taas aika.. Nappulan vaihtokin on suunnitelmissa, seuraava säkki tulee olemaan eri merkkiä. Jospa maistuvuuskin olisi parempi.

 Ppps. Juoksut alkavat olemaan kutakuinkin ohitse pikkuhiljaa ja ruoka on maistunut jo noin viikon verran erinomaisesti. Ihanaa! Luuviululle tarvitaan lihaa luiden ympärille.

6 kommenttia:

 1. Mikä Piitun korvissa? Oletko jo kokeillut Anivox korvahuuhdetta? Puhdistaa korvan huolella ja parantaa jopa tulehduksia. Voi käyttää myös ennaltaehkäisevästi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korvat möhnii, kutisee ja on myös kipeet. Raapiessa vingahtelee :( Mulla on tollasta toista korvahuuhdetta ja sillä on menty, mut se Anivox pitää kyllä nyt testata! Mistähän sitä saa?

   Poista
 2. Ja huomasin vasta, että eikä Piitu tartte enää ponnareitakaan? Varmaan ihana tunne kun mikään ei kiristä enää päässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo. Vaikka ei ne ponnarit sitä näyttäny häiritsevän. Nuorempana se pään hinkkaus tais johtua silmien kutinasta, joka sit hellitti keväällä, kun lääkärisetä käski joka aamu huuhtoo silmät eli oli todennäkösesti katu/siitepölyt kun kutinan aiheutti.

   Poista
 3. Anivoxia saa apteekista ja se puteli maksaa muistaakseni joku 10€.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä itseasiassa hankin sitä jo :) Kiitos kumminkin!

   Poista