17.9.13

Kentällä

Koska koira kuumui niin hirveesti edellisissä treeneissä, eikä saatu hirveesti onnistumisia (ei kertaakaan koko hommaa onnistuneesti läpi), käytiin heti itekseen treenailemassa samoja juttuja. Eli siis tätä:
Tehtiin sekä takaakiertoina, että edestä. Saman kuumakallen kans tein hommia. Ihan käsittämätöntä napsimista taas. Ite piti olla suuuuperrauhallinen ja liikkua hiiiitaaasti, jotta saatiin edes vähän onnistumisia. On muuten aika hemmetin vaikeeta, kun koira menee täysii ja ite pitäis liikkua kuin hidastetussa filmissä, mutta olla kuitenkin ohjaamassa ajoissa.. Hmmmm...

No, se treeni jäi hautumaan mieliin. Selkeesti vielä liian vaikeeta meille. Mut onnistumisia saatiin sentään muilla esteillä; puomilla, aalla ja kepeillä muutamat superhyvät toistot. Liikaa ei jääty hinkkailemaan, kun meni niin hyvin. Lopuksi vielä irtoomista ja se meni hyvin myös.

Puomilla on kivaa!
Tarkasti ja lujaa!

Ja ponnistus suoraan ylös takuuvarmaan puudelityyliin! -.-
Suu auki ja käsiin kiinni!


4 kommenttia:

 1. Meinaatko kasvattaa Piitulle turkkia takaisin? Vai pidätkö lyhyenä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo aikeissa nyt varmaan ainakaan pariin seuraavaan vuoteen kasvattaa.. Mut mun mieli nyt saattaa muuttua nopeestikin, et mitään ei voi varmaks sanoo.

   Conttaria on välillä ikävä, mut ei sillon kun löytyy takkuja. Vähän mietin josko joskus pyörähdettäis viel näyttelykehässä, mut se menis ehkä terrierissä.. Jännä nähä :)

   Poista
 2. Takkuaako vielä pahastikkin? Luulis että lyhyeks veto olis auttanut kun tulee uusi hyvä karva alta :D Minkälaatuinen turkki Piitulla muuten on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo melko paljon takkuaa vielä. Panta takuttaa niskaa ja kosteus ja pitkä pesuväli mansetteja. Ei oo kuitenkaan enää kovin mahdotonta, kun pesuvälit on pystyny venyttää jo aika pitkiksi. Ennen kun se takkus jo parissa päivässä ihan hirveeks et 6 päivän pesuväli oli ihan maksimi. Laadusta en nyt sen paremmin osaa sanoa, kun ei oo mitään aiempaa kokemusta tai vertailukohtaakaan hirveesti.. Mut näyttelyssä on laatua kehuttu :D

   Poista