15.6.13

Minkan kesälook!

Tällä viikolla kävi trimmissä australianpaimenkoira Minka. Minka on aivan huipputyyppi, entinen työkaverini Faunattaresta :)

Ennen.
Jälkeen.
Leikittiin lopuksi vähän pallolla, ettei muistella pahalla :)
Suloinen Minkkis <3
Minkan uusi lookki on aika mielipiteitä jakava, eikö? :D Mut eipä ole ainakaan kuuma enää. Minka oli kyllä oikein mallikelpoinen asiakas. Pöytä jännitti sen verran kovin, että trimmasin lattialla. Minka yritti välillä istua ja välillä hiipiä vähän karkuun, mutta muuten oikein sujuvasti meni :) Omistaja oli tyytyväinen lopputulokseen, joten jälleen yksi onnistunut trimmaus takana.

3 kommenttia:

  1. Ei kannata vetää ihan kaljuksi. Itse kesäturkkiin vetäessäni koiria en vedä millin koneella, vaan jätän puolisenttiseksi. Käytännössä sama kuin kalju, mutta ei kutia trimmin jälkeen, ennen pitkäkarvaiselle koiralle ei tule hassu olo ja näyttää paremmalta kun jättää vähän karvaa. Lisäksi suojaa tuulelta ja koira ei palele niin herkästi. Vähän arvaamaton kun tämä meidän suomen ilmasto kun on... puolisenttisessa koiralle ei kuitenkaan tule kuuma. Lisäksi kun on noin vaaleaihoisesta koirasta kyse, niin nyt kannattaa välttää pitkää auringossa oloa ensisestään.

    VastaaPoista
  2. Ei tuo oo ihan kalju, vaikka siltä näyttääkin. 10 terällä myötäkarvaan vedetty. Piitun kasvattaja on ollut trimmaamossa töissä ja sanoi, et yleensä vedetään 10 terällä nuo, et mun 5 terä tuskin menee läpi. Ei sit lähetty edes koittamaan, vaan vedettiin suoraan 10. Kasvaahan se nopsaa kuitenkin. Ja sattupa viel nää sadesäätkin ettei juuri auringossa heti joudu edes olemaan. Palellut ei kuulemma ole.

    VastaaPoista
  3. Vikaa kuvaa kun katsoo tarkemmin, niin näkyy että karvaa on eikä ole kalju tuo runko :)

    VastaaPoista