16.6.13

Kaljumätsärii!

Käytiin kaljun kanssa tänään mätsärissä Lohjalla. Mätsäri oli melko huonosti mainostettu ja keräsi näin ollen hyvin vähän osanottajia. Isoja koiria tais olla 8-9, pieniä 8 ja muista en tiedä, mut tuskin montaa. Meidän osuus oli ohi jossain 10minuutissa, varsinainen pikamätsäri siis! :D Kyllä oli sääkin meidän puolella, ehdittiin mätsäröidä ja puistoilla hyvin ennen sadetta.

Piitu oli Sin2! :)
Kehässä danssahdellaan :)
SIN2!
Pakolliset palkintoposeeraukset.
Kaunottareni <3
"Isin häntä", pysyy pystyssä pitämättä :)

Vain pari minuuttia kehän jälkeen neiti oli kerännyt jo tukan täyteen ruohoa :D
Yllättävää mätsärissä oli se, että Piitu oli tosi arka takapäästään. Tuomarin antoi etupäätä lähestyä oikein hienosti, mutta takapäätä lähestyessä meni häntä koipien väliin ja väisti tuomaria :O Ja mainittakoon, että tuomari oli meille tuttu ja kävi ennen kehääkin meitä moikkaamassa eli kyse ei varmasti ollut mistään pelosta tms. Josko ne juoksut nyt sit oikeesti tekis tuloaan?

Mätsärin jälkeen käytiin vielä puistoilemassa, kun kert ihan vieressä oltiin. Kaveriksi tuli pittbull-uros Veeti. Veetiä on kovasti alkanut jo (1,5v) kiinnostaa isojen poikien puuhat, mutta Piitu on niin kovis, että pitää hyvin puoleensa, eikä sen selkään hypitä. Hyvät rallit oli tyypeillä, niin tehokkaat että pian molemmat makas jo ihan läkähtyneinä. Taas yksi koiranomistaja, joka ihmetteli kuinka heidän koira väsyy kerrankin ekana. Totesin siihen vaan, että Piitulla on vähän sellainen vaikutus toisiin. Vielä Piitu ei koskaan ole ollut se, joka väsyy ensin. Sitä odotellessa..


Piitun syvin olemus? :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti