12.6.13

Uusi takki!

Takki eka kertaa testissä, kuva kännykkälaatua.
Lahden näyttelyssä sovitettiin tuota ihanaa softshell-takkia W-Woolin kojulla. Päätin kuitenkin lykätä ostoa, koska takille oli tarve lähinnä vasta syksyllä. Ajattelin, että syksymmällä sitten tilaan netistä. Kävipä sitten niin, että kun kuulin W-Woolin lopettavan Suomessa toimintansa, kävin sivuilla ajatuksena tilata tuo takki. Eipäs sitä sivuilta löytynytkään! Siitä lähtien olen yrittänyt metsästää kojua joka näyttelystä huonoin tuloksin. Luulin, että takki on jo menetetty, kunnes kasvattaja antoi vinkin mistä saatan sen löytää. Ja voi ihanaa, hetken tutkittuani löysin sen Helsitar-kaupasta. Jeiiii! Hain takin eilen postista ja se on niin täydellinen! :)

Minulla on tietysti tuohon takkiin sopiva treenitasku ;P Jonka ihan by the way koira oli päättänyt eilen hajottaa, murrrr. Töistä kotiin tullessani se oli lattialla ja namitaskun pohja revitty rikki :( En tiedä tilaisko vaan uuden vai yrittäiskö paikata. Harmittaa :/

Onneksi tuli tilattua takki jo nyt, sillä kesäsateillakin se on omiaan. Siitä saa sisävuoren irti, joten ei oo sit liian kuumakaan. Meillä on ennestään Hurtan sadetakki, mutta se ei oikein pysy Piitun menossa mukana, joten toimikoon varatakkina. Nyt kelpaa meidän lenkkeillä sadesäälläkin  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti