28.6.13

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin

Meillä alkoi tänään KESÄLOMA! :)

Hirveesti ei oo lomasuunnitelmia, mut kaikkee pientä kivaa luvassa. Kuten tänään illalla meidän ekat viehejuoksut Tuomarinkartanon vinttikoiraradalla. City-Puudelit järkkää puudeleiden ratajuoksuharkkoja ja nämä on jo toiset laatuaan. Viimeksi ei menty, kun satoi koko päivän. En halunnut ottaa riskiä, että koira hajoo juostessaan täysillä liukkaalla radalla. Nyt sitten lähdetään kokeilemaan ja mukaan matkaan lähtee myös Piitun puudeliystävä Tuisku, Piitun kasvattaja laumoineen ja kotikaupungin puudelituttu puudeleineen :)

Agilitytreenit jatkuu koko kesän ja mökkeilemään päästään viimeisiksi lomapäiviksi heinäkuun vikalla viikolla.

Loman alkajaisiksi puunasin Piitun lomakuosiin ja tajusinpa, että edellisestä pesusta olikin jo liki 2 viikkoa! Pisin pesuväli ikinä. Eipä olekaan ihme, että koira oli kamalaa takkupalloa täynnä. Pihkaakin löytyi turkista ja 5 punkkia! Ei siis tehoa Kyolicit sittenkään, vaikka toisin ehdin jo luulla..

Lähipäivinä luvassa pientä juhannusturinaa, agilitypäivitystä ja tietysti siitä kuinka ensimmäiset viehejuoksut sujuivat, Pysykäähän tutkalla! :)

3 kommenttia:

 1. Mielenkiinnolla odotan viehejuoksuraporttia ;) Olis hienoa jos mun koirat joskus pääsisivät kokeilemaan sitä, ovat nopeita ja riistaviettisiä joten varmasti tykkäisivät. Kiva että puudeleille on siellä omat harkat, pitäkää hauskaa!

  Kiva lukea myös teidän agijuttuja!

  Kääks 5 punkkia? Ou nou. Jos Kyolicit tarvii pidemmän "tehoamisajan", meillä koirat syöneet sitä valkosipulatablettia maaliskuusta saakka. Tiedä sitten onko sillä vaikutusta mutta edelleen tämän kesän punkkisaldo tyhjä nolla!

  VastaaPoista
 2. Piitu on syöny Kyolicia nyt 3 viikkoa, eka viikko oli semmonen tehoviikko, et määrä oli suurempi ja ymmärsin, että sen viikon jälkeen pitäs alkaa teho näkymään. Punkkeja ei ookaan ollut muuta kun sen ekan viikon aikana kaks, jotka bongasin ihan heti ku oli kiinnittyny eli ihan minejä. Nää viis tuli sit tälleen kertaheitolla. Ollaan kyllä pyöritty kaikissa heinikoissa, mut silti - viis! :(

  Ei kai se auta ku koht lähtee Frontline-kaupoille... :/

  VastaaPoista
 3. Meillä ei ole siitä Frontline Vetistä ollut mitään hyötyä punkkeja eikä hyttysiä vastaan :/ Niitä löytyy ihan kuin aineita ei olisi laittanutkaan.

  Itse testissä Bayvantic nyt.

  VastaaPoista