17.6.13

Koda trimmissä!

Jälleen meille saapui kesälookia hakemaan australianpaimenkoira, hieno nuori uros Koda tällä kertaa. Ei ehkä yleisin trimmattava rotu? Täällä Lohjalla on nyt joku kalju aussie-villitys :D

Koda ennen andiksen surinaa.
Ja jälkeen..
AIvan syötävän suloinen otus, eikö? :)

Kodalle jäi hassut hamsterin pullaposket :D
Pullaposki! :D


Koda oli ymmärrettävistä syistä elämänsä ekaa kertaa trimmissä (pientä saksilla siistimistä toki tehty aiemmin). Pöydällä olo vähän jänskätti ja olis pitäny alas päästä, mutta yllättävän hyvin se siellä kuitenkin oli ja pystyin luottamaan siihen, ettei hyppää omin lupineen alas ja pystyin liikkumaan asunnossa ja esim. hakemaan jotain ja jättää sen odottamaan pöydälle käskyllä "oota siinä". En tiedä onko opetettu vai ei, mutta toimi enivei :D

Koda aloitti vierailunsa kohteliaasti merkkaamalla sohvan nurkan ja tämän jälkeen keittiön. Pääsin siis heti siivouspuuhiin -.- Myöhemmin tajusin, että eihän se ihme olekaan, kun torstaina trimmissä käyneellä Minkalla oli juoksut! Ja luulenpa, että Piitukin niitä nyt vihdoin on alottelemassa, ainakin sen käytöksen perusteella..

Siivottuani pisut päästiin itse asiaan. Kun vedin ensimmäisen vedon andiksella alkoi show. Alas pöydältä olis pitäny päästä ja aikansa yritti hypätä, mutta kun ei onnistunut alkoi vinkunaälämölö, kunnon dramaqueen huusi vaan, et "hei mä kualen tässä, sun on pakko lopettaaaaaa vouvou uuuuu uuu". Pian se huomasi, ettei sekään auta vaan kone surisee ja tässä on oltava. Seuraavaksi Koda yritti vähän kääntyillä, mut hitto ku otettiin löysästä kaulanahasta napakka ote ja homma jatku ni piti sekin lopettaa. Etujalkaa konetettaessa alkoi nykiminen ja säpsähtely, kerran uskalsi suutakin avata ihan pikkusen et jos muka ehkä vähän näyttäs hammasta, mut ei kuitenkaan uskaltanu ja ku sitä ei ees huomattu ni ei viittiny toista kertaa koittaa. Kun nää keinot oli koitettu ja ei toiminu, niin Koda päätti protestoida menemällä makaamaan aina ja koko ajan. Niin kauan saikin maata melkein rauhassa, kun koneteltiin selkää ja kylkiä, mut koittipa hetki kun sekään ei ollu enää sallittua vaan piti seistä. Sit ne jalatkin koneteltiin ihan kaikki, eikä vastalauseista ollut enää tietoakaan. Kynnetkin napsittiin, vaikkei niissä paljoa napsittavaa ollut ja tassut Koda piti aivan paikoillaan koko toimituksen ajan. Päätä sai saksia aivan rauhassa, Koda seisoi tai istui paikallaan kuin patsas. Hyvin nöyrää kaveria oli melko pian, kun tajusi ettei vaan kannata pelleillä, kun se ei johda mihinkään.

Koda on kyllä todella tiivisturkkinen ja esim. takapuolta konetettaessa välillä tuntui ettei terä menekään turkin läpi. Taisikin sit olla vähän takkua, joka jumitti. Saatiin kuitenkin homma vajaa kahdessa tunnissa saatettua loppuun. Omistaja oli tyytyväinen lopputulokseen, vaikka toiselle jäikin pesukarhun häntä ja hamsterin poskipussit :D Täytyy kyl sanoa, et omaa silmää miellyttää enemmän tuo turkissa oleva aussie kuin nää kaljut, vaikka hauskoja onkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti