4.5.13

Tampere KV

Tänään näytelmöitiin Tampereen Pirkkahallissa. Kiireellä saavuttiin näyttelypaikalle ja aikaa oli juuri sen verran, että ehdin kammata Piitun läpi ja kasvattaja laittoi tukan ja siisti trimmin. Ehdittiin myös treenata vähän ravia, sekä seisottamista.

Sit vauhdilla jo kehään! Heti alkuun joku kiilas meidän ohi, vaikka me oltiin luokan ekoja ja siitähän meikäläisen pää meni vallan sekaisin ja menin seisottamaan koiraa väärään paikkaan jne. Oma sekoilu meni ihan kamalaksi hösöttämiseksi ja hetihän se kostautui Piitun käytöksessä. Piitu häiriintyi myös liian lähellä takana juoksevasta koirasta ja pisti vallan bileet pystyyn kehässä. Numerolappukin oli käsivarressa liian löysällä ja tippui koko ajan ranteeseen ja sitä sai sitten nostella.. Ei menny putkeen, ei.

Ekana jäätiin arvosteltaviksi ja se sentään meni ihan hyvin ja Piitu seisoi paikallaan rauhassa, kun tuomari kävi sitä läpi. Tiukka, hyvin villakoirat tunteva tuomari ei antanutkaan ihan niin kamalaa arvostelua kuin odotin. Käytöksestä ei rokotettu ollenkaan, mikä oli hieman kummallista, mutta kiva niin. Tosi tyytyväinen olen tähän arvosteluun. Kerrankin tuomari, joka sanoo koko koirasta jotain, eikä vaan muutamalla lauseella pintapuolisesti.

PIITUN ARVOSTELU:
Tuomari: Tarmo Viirtelä
EH, JUK-4

KAUNIS PÄÄ, SIEVÄ ILME. PURENTA OK. PITKÄT KORVAT. NÄYTTÄVÄ YLÄLINJA. VIELÄ NIUKKA ETURINTA. HYVÄ LAPAKULMA. TÄYSIN SUORA JA LYHYT OLKAVARSI. ULOSKIERTYNEET TASSUT. HYVÄ RUNKO JA TAKAOSA. KAUNIS HÄNTÄ. HYVÄ KARVANLAATU. VÄRI ON JO ALKANUT HAALISTUA. RIITTÄVÄ ASKELPITUUS. LIIKKUU VIELÄ EDESTÄ JA TAKAA KATSOEN KAPEASTI. REIPAS KÄYTÖS.  

Piitun veli Welho sai myös Tarmolta EH:n, turkki kuulemma kotikuntoinen. Voi raasua, kun se turkki ei vaan kasva :/ Kiireisestä aikataulusta johtuen en ehtinyt seurata Welhon kehää, enkä kuvaamaan ollenkaan. Sisko kuvasi meidän kehää, mutta onnistuneita kuvia ei tullut. Kotona täytyy vielä katsoa koneella kuvat läpi josko siellä edes yksi julkaisukelpoinen muistoksi olisi tähän kirjoitukseen liittää. Olemme siis isäni luona vierailulla (isä ja sisko katsoo innoissan lätkää, niin mä voin päivitellä blogia) :D

Ensi viikolla sitten uusi yritys Helsingissä, eka ulkonäyttely. Jospa siellä sitten se käytöksen kultainen keskitie?


Edit. Kuvia löyty muutama, laadulla ei oo pilattu, mut siel me mennää:


Takapotkuu.

Ryhtiä neidissä kerrankin, vaikkei nyt hirveesti tyyppiä tuoltatuomarin  takaa näykään..


Tuomari kopeloi tarkkaan..

Häntä pysyi Tampereella pystyssä ihan pitämättäkin, ehkä se on sittenkin isänsä tyttö?

Typerä numerolappu valuneena ranteeseen.. Mut aika hieno Piitu <3
Kasvatajan kamerasta naamakuvaa. Noita ruusukkeita ei saatu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti