14.5.13

Minnilässä vierailulla

Tädin mies täyttää 40v. ja juhli syntymäpäiviään viime viikonloppuna. Tilauksesta tein juhliin voileipäkakun. Pitihän se käydä sankaria ihan paikan päällä onnittelemassa niin ajettiin viemään kakku perille asti. Hoidettiin kaksi kärpästä yhden iskulla, kun kauempana asuva siskoni oli kotiseudulla niin pääsi hänkin sitten pitkästä aikaa Minnilään. Vielä serkku ja äitimuori kyytiin, sekä tietenkin Piitu.

Piitu oli tapansa mukaan aivan mahdottoman villi. Saman tien se hyökkäsi Minnin kimppuun, että "leikitään, ihana ihana Minni!". Minnipä ei mokomasta hullupuudelista tykkää, kun pitää riehua ja sanoi vaan murr. Piitu ei ota kuuleviin korviinsakaan tollasia pieniä murinoita, vaan jatkoi härkkimistä. Kiellot ei menny perille, vaan heti tilaisuuden tullen oltiin taas Minniä kiusaamassa. Siispä Piitu joutuikin olemaan hyvän tovin hihnassa kuistilla vaan. Käytiin me sitten kyllä riehumassakin pihamaalla, josta vähän kuvasatoakin luonnollisesti. Olihan vielä ihana aurinkoinen sääkin meitä hellimässä!

Ihana kevät ja valkovuokot!


Kummitätin kans oli hauskat frisbeeleikit :)
Loppuvierailusta Piitu osasi jo vähän paremmin käyttäytyä ja tiukan valvonnan alaisena sai olla kuistillakin jo vapaana. Minnikin uskalsi sitten jo liikuskella vapaammin ja kävi jopa haistelemassa Piitua kiinnostuneena, kun minä istuin niiden välissä ja pidin hyvän hajuraon neitien välillä. Tykkäisi se Minni varmaan Piitusta, jos se olisi rauhallisempi, eikä olisi koko ajan kiusaamassa pientä.

Kuvien lataus tänne on nykyään niiiin puuduttavan hidasta, että tyydyin nyt näihin kolmeen. Galleriaan tulossa lähiaikoina  enemmän kuvamateriaalia reissusta ja muitakin, kunhan saan siihen sopivan ajan irrotettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti