2.5.13

Piitun Vappumeiningit

Vietimme vappupäivää äidin miesystävän luona. Ihana auringonpaiste ja ilmassa oli jo ihan kesän tuntua. Piitu nautti sydämensä kyllyydestä, kun sai juosta pitkin pihaa. Pari tuntia se riehui ja rallasi pihalla ja sisälle syömään mentäessäkään ei malttanut asettua lepäämään, vaan kaikki paikat piti tutkia moneen kertaan ja etsiä kissaa. Ulkona Piitu näkikin Mustu-kissan, joka sai äkkilähdön, kun Piitu lähti täysillä perään. Mustu vietti loppuajan turvassa yläkerrassa..


Ravatakin se välillä malttoi :)

Mut pääosin mentiin täysii :)

Piitu osasi käyttäyä 9v. Julia.tytön kanssa kerrankin suht hyvin, jess! Julia sai ihan rauhassa jopa hyppiä ponilla itse tekemiään esteitä, eikä Piitu saanut hepuleita :)

Piitu kävi vähän pyöräilemässä "mummin" kanssa :)

"Joko menäääään!?!?! Jookojookojookoooo?!?!"

Piitun eka ilmapallo, joka hyvin pian jo sanoi POKS.

Tämä Julian lahjoittama homeinen barbiepallo taasen sanoi ekalla purasulla jo PFFF..

Ihana homepallo!

Ilmat pihalla..

Hetki seis.

Ja meno jatkuu!

"Haittaaks et tää vähä hajos?" (Juliaa haittasi ja se alkoi möksöttää. Äidin sanoin: näytti iha angry birdsiltä :D)


Ankkajalkani <3

Käytettiin loistava valo hyväksi ja otettiin seisotuskuvia. Aika hyvä saavutus ilman assistenttia, vaikka itse sanonkin :) Tosin ryhtiä ei vaan pystyny koiralle taikomaan ja nyt se näyttää isopäiseltä :D

Tästä suunnasta vähän ryhdikkäämpi otos."I believe I can Fly!"

Hauska vappu tais neidillä olla :)
Näiden kuvien lisäämiseen meni muuten monta tuntia! Aloitin kirjoittamaan päivitystä eilen, mutta pari tuntia odottelin kuvien siirtymistä ja vielä oli monta latausta kesken. Pakko oli mennä nukkumaan ja jättää kone yksinään hommiin. Aamulla oli sentään ladannut kuvat jo.. Onko muilla ollut samanlaisia ongelmia bloggerissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti