3.4.13

Onnenpäivä!

Agiliitelemässä joulukuussa 2012.

Tänään on julkistettu kevään/kesän agilityryhmät ja arvatkaapa mitä?! Me päästiin penturyhmään! Jippiiiiiiii! :) Oon niin häpi.

Kerran viikkoon ois treenit ja treenit alkaa viikolla 16 tai kunhan ulkokenttä on siinä kunnossa, että siellä pystyy treenata. Pari mutkaa on meillä matkassa, koska treenit on mun aikatauluille vähän liian aikasin. Iltavuorosta en ehtisi lainkaan treeneihin ja välivuorostakin mennään minuuttipelillä melkein, kuitenkin hyvin ehtii vielä kotiin koiraa hakemaan, ajella treenipaikalle ja verkkaamaan koiran. Mutta nuo iltavuorot vaatii vähän järjestelyjä. Huomenna otan töissä puheeksi, että olisiko mitenkään mahdollista jos en treenipäivinä iltavuoroja tekisi ja tekisin vastaavasti vaikka enemmän iltoja muina päivinä. Saa nähdä mitä työkaverit on mieltä.. Jos eivät ole suostuvaisia mun ehdotukseen niin ei auta muu kuin jäädä pois treeneistä joka kolmas kerta :( 

Toinen mutka on se, että todennäköisesti Piitun suuren rakkauden ja ihailun kohde Flow tulee meidän kanssa samaan treeniryhmään toiveestani huolimatta. Ilmoittautumisen yhteydessä siis esitin toiveen, että olisiko mahdollista päästä eri ryhmään. Jostain syystä Flow oli kokonaan unohdettu listoilta ja penturyhmän ollessa alkeisryhmää pienempi, tulee Flow varmaankin penturyhmään myös.. Arkitottelevaisuus-ryhmässähän kävimme yhdessä huonoin tuloksin. En saanut tehtyä Piitun kanssa siellä juuri mitään, kun se oli koko ajan Flown perään. Flow on sille kuin huumetta ja Flown läsnäollessa minä olen ilmaa. Se jos mikä syö miestä, tai tässä tapauksessa naista. Lopetimme treeniryhmässä, jonka jälkeen olemme sitten treenailleet vain itseksemme ja käyneet yhden agilityn alkeet-kurssin muualla. 

Agility on Piitulle niin mielekästä puuhaa, että toiset koirat eivät ole koskaan olleet ongelma agitreeneissä. Paitsi ehkä odotteluajoilla, jolloin sitten olisi kiva päästä leikkimään toisten kanssa. Jää siis nähtäväksi kumpi vie voiton, esteet vai Flow. Toivotaan parasta, Pelätään pahinta. Joka tapauksessa oon iloinen siitä, että ylipäätään päästään treenaamaan ja vieläpä hyvin kohtuulliseen hintaan.

4 kommenttia:

 1. Vähän huippua että saitte treenipaikan! Me vielä jännitetään Dannyn kanssa päästäänkö agin alkeiskurssille toukokuussa. Harmi että tämä ihanuus Flow on luultavasti tulossa samalle kurssille Piitun kanssa. Mutta voihan olla että Piitu on sen verran aikuistunut että tekeminen sun kanssa vie voiton :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin on! Toivottavasti tekin pääsette. :)
   Piitu on kyllä selkeesti aikuistunut vähän ja siihen saa paremmin toisten koirien läsnäollessa kontaktia ja se tarjoaa entistä enemmän sitä myös itse. Pieni toivon pilkahdus meillä siis voi olla :D Katsotaan kuinka käy..

   Poista
 2. Kiva, että pääsitte ryhmään! :)

  Kokemuksesta tiedän millasta se on kun koiraan ei saa treeneissä mitään kontaktia, Vili oli juuri sellainen ennen kastrointia, kun oli vain tytöt ja leikkikaverit mielessä :D Noissa penturyhmissä treenataan vielä yleensä monta kerralla samaan aikaan eli ei saa edes näköyhteyttä katkaistua.

  Mutta eihän sitä tiedä, ehkä Piitu on niin intona agilitysta, että leikkikaverit unohtuu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun käytiin se agin lyhyt alkeiskurssi niin siellä treenattiin myös silleen, että toinen koirakko teki samaan aikaan kentän toisella puolella (putki välissä), eikä Piitua siellä häirinnyt yhtään vaan innolla teki mun kanssa hommia. Saa sit nähdä kuinka tuolla toimitaan ja paljonko ottaa häiriötä muista..

   Sinänsä paremmat kokemukset meillä on tuolta kentältä. Arkitottiksen ekat kerrat oli siellä ja sillon meni ihan kivasti, eikä Flow pilannut koko treenejä. Hallitreenien alkaessa olikin sit ihan eri ääni kellossa..

   Poista