6.4.13

Shoppailua ja uusi menopeli.

Petenkoiratarvikkeen ja Findogsin paketit saapuivat eilen! <3
Mikähän siinä onkaan, kun kaikki aineet loppuu aina samaan aikaan? Meillä siis oli ihan finito shampoo, hoitoaine ja harjausnestekin. Harjausneste oli kyllä loppu ihan vaan sen takia, että eräs hyvin aktiivinen neitonen oli vähän askarrellut sen pullon kanssa ja suutin siitä hajosi siinä touhussa ja puolet nesteestä valui hukkaan Piitun pedille :(  Jonkun aikaa ollaan nyt menty hoitoaineesta itse lantraamalla suihkeella, mutta ei se ole ollut läheskään yhtä hyvää. Tai sitten ne takut on vaan ollu pahempia..

Tilaukseen lähti siispä tuttu hoitsikka Wild Animal Wild Cherry, joka on tosi priimatavaraa. Kokeiluun otin Groomer's Edge Mantelishamppoon. Mulle on tulossa pieniä trimmattavia lähiaikoina, jotka ei ole väriltään mustia, joten siksi otin nyt eri shampoota, enkä sitä mustan turkin shampoota mitä oon ennen Piitulla käyttänyt. Toivotaan, että tämä uusi yltää vanhan tasolle :)

Tilasin myös villispiireissä paljon kehuttua Chris Christensenin Ice on Ice -harjausnestettä. Ihan vaan kehujen ja hieman halvemman hinnan takia otin nyt tuota, enkä samaa mitä viimeksi. Katsotaan sit kumpaa ensi kerralla tulee tilattua.. Lisäksi tilasin pari uutta terää, toisen 10-terän, jotta ei tarvii pitää taukoja konettaessa, vaan saa aina viileän terän kuumenneen tilalle, sekä 5-terän, joka jättää vähän pidempää jälkeä. 5-terä on pikkuasiakkaita varten ja sitä hetkeä, kun vedän Piitun rungon kokonaan lyhyeksi. Tilasin myös uudet sakset, koska nuo nykyiset on ihan lelut. Merkki on ainakin hyvä ja kehuttu, mutta kalleimmasta päästä nuo ei olleet. Toivottavasti saan niillä vähän parempaa jälkeä kuin noilla nykyisillä. 

Valkoista hihnaa olen Piitulle haaveillut vaikka kuinka kauan, mutta M&M:ssä on ollu vain yksi, jossa siinä joku perustavanlaatuinen vika, jonka vuoksi kävin vain hivelemässä ja hylkäsin joka kerta. Nyt löytyi Peteltä alennuksesta ihana valkoinen remmi, jihuuuu! Myös näyttelyihin ohuen ketjupannan tilasin, kun oli kert ale. Ja sit viel kumppareita pari pussukkaa uusissa väreissä: valkoisia (koska valkonen remmikin!) ja keltaisia (koska näytti Tuisku-puudeliystävälläki niin kivalta). Kaupanpäälliseksi Findogsilta valitsin pieniä maksaherkkupaloja. 

Montaa päivää ei tarvinnut onneksi paketteja odotella, mutta kutkuttava odotus oli silti. Miten voikaan odottaa noin kovasti tollasta tavaraa, joka ei edes ole itselle vaan koiralle :D

Mut hei hankin mä jotain itsellekin! Ja no, vähän se on myös Piitulle. Nimittäin Uuden Urhean Sotaratsun, joka sai nimekseen Ulla eli Ullis!

Piitu ekaa kertaa Ulliksen kyydissä!
Ulliksessa on hyvin tilaa vaikka koko kylän koirille. Se on todella monipuolisesti muunneltavissa ja siitä saa vaikka kaksipaikkaisen, jolloin koko takaosa jää tilaa matkatavaroille ym. Toimii siis varmasti myös hyvin muuttoautona :) Piitukin tykkäsi Ulliksen kyydeistä. Parkkiksella järkkäilin kesärenkaita autossa niin, että Piitukin mahtuu, niin varmaan viis kertaa neiti meinas pompata autoon ihan omia aikojaan :D Tossa on kyllä kätevän matalalla toi takaluukku, niin Piitu pääsee helposti loikkaamaan sisään. Piitu tykkäsi myös, kun on paljon ikkunaa. Siellä se vaan istui ja ihaili maisemia, kun hurruteltiin pitkin kyliä :) Huomenna mennäänkin vetämään vähän pidempi lenkki, kun ajellaan Helsinkiin mätsäriin. 

Niin ja joo, villakoiran omistaminen ei oo ihan halvimmasta päästä harrastuksia.. En välttämättä suosittele :D

4 kommenttia:

 1. Vähänkö olis tylsää jos omistaisi joiran, joka pestäisiin kerran-pari kertaa vuodessa, jäisi kaikki ihanat shampoot jne. ostamatta :) Hei mä liputan tuota CC ice on icea myös, teki aikoinaan ihmeitä Eikan takuille. Toivottavasti auttaa Piitun takkuihin :) Joo ja tiedän ton tunteen kun odotat jotain pakettia koirille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen testattiin pesun jälkeen takkuihin ja oli kyllä nopeempaa puuhaa selvittely ton Ice on Icen kanssa kun tolla hoitsikkalitkulla on ollut. Hyvää tavaraa siis tuokin! En kyllä osaa verrata kumpi olis parempaa se edellinen harjausneste vai toi. Täytyy ehkä tilata seuraavaks taas sitä toista vielä ku tota on jäljellä ja vertailla ihan antaumuksella :D

   Ennen omistin corgin, jota pesin sen pari kertaa vuodessa. Kyllä on maailma mullistunu sen jälkeen. Tänään mätsärissä kasvattaja nauroi jollekin tutulleen, että tässä tämä tallikoira, jonka piti olla 10-terällä lyhyeks vedettynä aina :D Oli vähän ihmeissään tyyppi, kun katseli conttarissa keekoilevaa puudelineitiä :D Niin sit ihminenkin muuttuu vaan näköjään..

   Poista
 2. Piitu näyttää oikein ylpeältä uudessa kulkupelissään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se on! Tykkää ihan hirveesti matkustaa uudessa menopelissä. Jopa odottaminen yksin autossa on mukavampaa Ulliksen kyydissä. Tänään hain abc:ltä ruokaa mätsärin jälkeen ja neiti odotteli autossa - ihan hiljaa! Oli myös rauhallinen kun tulin autoon. Toisaalta oli kyllä väsynytkin, mutta eipä oo ennen ollu silti noin rauhallinen autossa yksin, vaikka olis ollu väsynytkin :)

   Poista