27.3.13

Maukasta Pääsiäistä!
Meidän pääsiäinen koostuu puudelitreffeistä, mummilareissusta/risteilystä (Piitu menee "mummille" hoitoon, kun minä ja mies mennään risteilemään), ulkoilusta, herkuttelusta ja yhdessä olosta. Koitamme myös panostaa treenailuun. Arki on ollut TAAS niin kiireistä, että treenit ovat jääneet. Tänään sentään iltasapuskaa vähän naksuteltiin (maahanmenoa ja yhtä temppua treenattiin). Seistiin myös trimmauspöydällä ja vahvistettiin sen mukavuutta. Teetätin siinäkin vähän maahanmenoa ja istumista hurjasti kehuen ja rapsutellen. Loppujen lopuksi pöydällä oli suht rento koira, vaikken sitä kuvissa saanutkaan poseeraamaan häntä pystyssä, vaan se piti sen sitkeästi alhaalla :/ 

Tänään lenkkeiltiin kaupunkiin ja matkalla oli jos jonkinmoista houkutusta Piitulle, kun lumien sulaessa paljastuu ihania roskia, mm. käytettyjä nenäliinoja. Piitu todisti TAAS, kuinka fiksu se osaa olla! Käskyt "Ei ota!" ja "Irti!" toimi 100%sesti! Hieno, hieno lapsonen <3 Myöskin toki kaupunkikävelyllä tulee paljon teiden ylityksiä ja "Odota"-käskyllä Piitu pysähtyi täydellisesti aina ennen tien ylitystä. 

Kaupungissa kun oltiin niin samalla käytiin elänlääkärin odotushuoneessa vaa'alla. Hienosti on Piitulle tullut lisää painoa, 2kg viime punnituksesta eli vaaka näytti nyt 19.2kg. Ihan ei taideta vielä aikuispainossa olla, lihasmassaa odotellaan vielä ja sen myötä painonnousua. Muuten taitaa neiti olla oikein hyvän kokoinen.

Pääsiäisen aloitamme siis oikein hyvällä mielellä ja treeni-intoa täynnä! :)
Mukavaa Pääsiäisen aikaa kaikille lukijoille!

2 kommenttia:

 1. Hyvää ja rentouttavaa pääsiäistä! Ja treeni-intoa ;) Pitikin kysyä miten teidän uusien temppujen opettelu sujuu? Löysin aivan mielettömän mahtavan sivun missä on linkkejä koulutusvideoihin, sieltä löytyy paljon temppuvideoita:) Noiden temppujen opettelu on meillä harmittavasti jäänyt, mutta nyt ollaan treenattu muutamaa temppua. Tuolla sivustolla on niin hurjan paljon linkkejä että on ihan valinnan vaikeus mitä niistä alkaisi treenailemaan ;)

  http://jillan.blogspot.fi/p/koulutusvideolista.html

  VastaaPoista
 2. Kiitos!

  Uusien temppujen opettelu on nyt siinä pisteessä, että se yksi temppu opittiin hyvin nopeasti ja sitä on ajoittain sit toisteltu pieniä hetkiä kerrallaan. Uutta temppua ei olla vielä lähetty opettelemaan. Tämä ykköstemppukin on vielä videoimatta. Mut jospas ottais pääsiäisloman tavoitteeksi sen ja saisi heti huhtikuun alkuun sen videon tännekin. Sit ois aika optimaalinen tilaisuus aloittaa sen uuden tempun opettelu, että saadaan se vidoimiskuntoon ennen toukokuuta.

  Hiljaa hyvä tulee, eiks se näin mee? :D

  Ja hei ihan mahtava toi sivu! Niin paljon mielenkiintosta tutkittavaa, et tarvis melkein monen viikon loman, että noi sais kahlattua läpi! Mun temppuinnon sai päälle joku petsien temppurinkisysteemi, jossa myöskin videoituja temppuja. Ne vaan hieman hankalammin selattavissa kuin nuo. Kiitos vinkistä! Varmasti tutkin, kun on siihen aikaa :)

  VastaaPoista