21.8.12

Tapaamisia

Nyt kun Piitun hammaspuoli on kunnossa ja normaali elo sallittua, niin ollaan otettu kaikki ilo siitä irti. Viime viikolla on tavattu aussie-narttu Flowta, hollanninpaimenkoira Urhoa, seropi-narttu Minniä, sekä coton-uroksia Ippeä ja Manua. Luita ollaan myös järsitty ja leikitty paljon leluilla ja ulkona kepeillä ja kävyillä. Piitusta onkin tullut nyt tosi paljon iisimpi, kun ei enää purkaa ihan kaikkea puremisintoaan muhun, kun sallittua pureskeltavaa on tarjolla. Se on jopa välillä tosi kiva! :D Nyt jaksan taas uskoa, että siitä vielä joskus tulee täydellinen koira <3 Monesti on usko ollut koetuksella, ja tulee varmasti jatkossakin olemaan. On se sen verran kovapäinen kakara. Mutta todistetusti se osaa olla myös aika ihana :)

Vihdoinkin kuukauden kuvaustauon jälkeen napsin kuvia neidistä, joka on kasvanut hirmuisesti ja viimeisestä trimmauskerrasta jo tovin aikaa.. On rymytty kyllä viime päivinä ties missä, että ihan hyvä oli pesuja lykätäkin.

Tässä vähän kuvia sunnuntaiselta landereissulta:

Frisbeeleikkejä!


Isosta pihasta otettiin kaikki ilo irti! :)
Täysiiiii!
"Kukas tuolla marjapuskissa lymyää?"
Kätevästi typy nappasi herukat suoraan pensaasta parempiin suihin.
Keräilin marjoja kipon täyteen ja sillä aikaa Piitu rallaili pensaiden keskellä, pellolla ja ojissa. Kivaa oli! :)
Peltoriekkuilua.
Hulluilla on halvat huvit! :D
Kahnausta tuli vähän luusta Minnin ja Piitun kesken..
Lumipallerot Ippe ja Manu.
Rrravistus!
Valo alkoi illasta olla sen verran huono, että kuvien laatu kärsi pahasti. En siis viitsi sellaista kuraa julkaista. Ensi kerralla sitten kuvataan paremmissa olosuhteissa, I hope.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti