9.8.12

Kontrollikäynti Anidentissa

Tänään käytiin kontrollikäynnillä Piitulaisen kanssa Anidentissa. Haavat on parantuneet hyvin, on siistit. Tikit ovat osittain jo irronneet, mutta kestää vielä jonkun aikaa, että tikit kudoksen sisällä sulaa ja viimesetkin ulkona törröttävät osat irtoaa. Saatiin käsky syödä paljon luita, niin sieltä ne irtoaa. Eli ihan normaalia eloa saadaan elää jo, huh! 

Piitu sai samalla myös tehosterokotteet ja kylläpä tyttöä kehuttiin harkitsevaiseksi (SIIS PIITUA?!?!??!) ja helpon oloiseksi pennuksi. Ja pah! Se pirulainen on kaikkea muuta! :D Ihme cooli asenne iski taas saman tien, kun astuttiin eläinlääkärin ovesta sisään. Selkeesti vieraskoree. Jota tosin ei kyllä ihan kotioloissa ole.. Mut hyvä näin. Ei se taaskaan huomannut koko rokotuksia, kun keskittyi herkkuihin :)

Painoa oli kertynyt 10.2kg, siro tyttönen! Pitäis toi säkäkin mitata (jos osaan?!), mut veikkaisin et n. 40cm ois aika lähellä tällä hetkellä..

 Nyt vaan pitää sit seurailla pysyvien hammasten puhkeamista ja maitohampaiden putoomista, jotta ajallaan kaikki tapahtuu. Ohjeeksi saatiin myös vääntää pysyviä alakulmureita ulospäin tasasesti useita kertoja päivässä niin kauan kerrallaan kun koira sietää. Palloleikkejä myös pitää leikkiä paljon.

Ja ohutneulanäytteen tuloksetkin saatiin, eikä niissä ole mitään normaalista poikkeavaa. Eli posken patti oli vain imusolmuke, joka pennulla voi ns. ponnahtaa esille, jos suussa on jotain ongelmaa tms. Siinä se komeilee poskessa vieläkin, muttei sille enää tarvitse ajatustakaan uhrata. Oli se hyvä varmistaa kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti