5.9.12

Aurinkoinen syyspäivä maalla ja riemuvoitto!

Eilen lähdettiin ex temporee ajelemaan maalle Minnilään. Ihana aurinkoinen päivä vietettiin ulkoillen. Piitu nautti taas sydämensä kyllyydestä ja kirmasi pihalla täysiä ihan itsekseen sekä frisbeen perässä. 

Lentävä puudeli!

Fresbeeleikkejä.
Käytiin myös monttulenkillä ja vihdoin hyvin huonolta näyttäneen alkutaipaleen jälkeen Minni lämpeni Piitulle ja tytöt lähtivät leikkimään yhdessä. Ekaa kertaa Piitu sai tasavertaisen leikkikaverin ja pitkän aikaa tytöt rallaili pitkin monttua. Koirien iloa oli sanoin kuvaamattoman ihana seurata. Ja kerrankin saatiin ne kunnolla väsytettyä! Kylläpä Piitulle uni maistui loppuillan ja yön kotona.

Täysiiii!

When I get you, I´ll eat you!P: "No ollaaks frendei?" M: "Joo, ollaa vaa."


Saatiin myös hyvää hihnakäytöstreeniä, kun olikin kaveri mukana remmeilemässä kerrankin. Alku meni tosi huonosti, mutta kun Piitu vihdoin tajusi, että vetämällä ei eteenpäin pääse niin osasipa se käyttäytyä hienosti! Takaisin tullessa se oli aivan SUPER! Hienoa vapaata ns. seuraamista hyvällä kontaktilla hihna löysällä tehtiin pitkät pätkät. Hieno pentu! <3

"Mikäs tämä on?"
"Siellähän on lintu!"

"Hei pikku lintunen."

Enemmän kuvia reissustamme löytyy Kuvagalleriasta!

4 kommenttia:

 1. Nyt kävin kattomassa ne galleriankin kuvat ja oivoi tyttöjen riemua :D Hyvä että minnikin tosiaan lämpes vihdoinkin :)

  VastaaPoista
 2. Jep. Mikä onnen päivä! :) Mielenkiintosta nähdä kuinka se reagoi Piituun, kun mennään taas kylään. Kun mietin, et jos toi oli vähän semmonen et voi lämpee ku ei olla hänen reviirillä, mut jos kotipihalla onkin sit eri meininki taas..

  VastaaPoista
 3. Piitu on kyllä niin nätti! Ootko monesti jo leikellyt/ajellut karvoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on! :)
   En oo pysyny enää laksuissa. Joka pesun yhteydessä tulee vähän napsittua ja koneteltua. Sit välillä ihan muutenkin, kun huomaa hapsottavia karvoja ym.

   Parin viikon päästä Piitu pääseekin ammattilaisen trimmiin, kun kasvattaja trimmaa Piitun ekaa näyttelyä varten. Jännä nähdä kuinka erinäkönen siitä tulee sitten. Ja tietty nähdä se "oikea" trimmi, että kuinka paljon pieleen on ite tehnyt :D Kuvien perusteella on kyllä kehuja tullut, mutta kuvat vähän kaunistelee sitä trimmausjälkeä kuitenkin...

   Poista