24.7.12

Mökkeilyä

Edellis viikonloppuna Piitu pääsi ekaa kertaa mökille. Lähes joka kesä mun äiti vuokraa työpaikan mökkiä ja niin tänäkin kesänä. Mökkejä on yhteensä kuusi (3 paritaloa) ja mökit sijaitsee Järsössä meren rannalla. Alueella on rantasauna, veneilymahdollisuus, 2 yhteiskäytössä olevaa grillikatosta, lapsille leikkipaikka (liukumäki, keinut, hiekkalaatikko, kiikkulauta) ja pelikenttä. Alueella on myös ihania luontopolkuja. Metsä oli täynnä kantarelleja, metsämansikoita ja mustikoita.

Luontopolulla.
Luontopolulla.

Erityisen lämpimiä kelejä ei viikonloppuna ollut, mutta ihan mukava ilma mökkeillä kuitenkin. Sunnuntaina sitten sateli, mutta ei se tahtia haitannut. Piitun kanssa tutustuttiin vaan lähinnä ihan mökin lähiympäristöön. Pikku kävelyitä tietä pitkin ja luontopolun alkua käppäiltiin jonkun kerran. Kallioilla käytiin myös kiipeilemässä ym. Ensi kesänä sitten voikin tehdä jo pitempiä tutkimusretkiä, kun Piitu on vanhempi. 

Auringonlasku rantakallioilla.
Keppileikkejä rantakallioilla.
Rantakallioilla.

Varovainen saa kyllä olla aina tuolla. Siellä liikkuu paljon käärmeitä ja se on kamala punkkiparatiisi. Tietenkin kävi vielä niin, että meikäläinen unohti punkkipihdit kotiin. Tavallisilla pinseteillä mulla ei ole tekniikka hallussa, joten piti odottaa, että päästään kotiin. Sunnuntaina sitten kotiin tullessa irrotin Piitusta läjän punkkeja. Osa oltiin tavattu kipittämästä turkissa ja nyppästy jo aiemmin, mutta lopullinen punkkisaldo viikonlopulta oli 18. Aivan järkyttävä määrä! Ensi kesänä kyllä laitetaan punkkitippoja!

Hullu puudeli loikkaa!
Kaivuuhommia hiekkalaatikolla.
Kaivuuhommissa.
Täysiiiii!
Tää oli hauska leikki :D
Keinun kanssa leikkiessä kului useampikin tovi.
"Mummi" leikittää jättirisun kanssa, jeee!
Hei hei ensi kesään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti