20.7.12

Me agilityillään! :)

Ollaan käyty jo pari kertaa kasvattajan ohjaamana agilityilemässä. Kasvattaja on vuokrannut Helsingin kalasatamasta kenttää ja siellä sitten muutaman tyypin kanssa käyty treenailemassa. Piitun kohdalla siis lähinnä tutustumassa esteisiin, ei hyppyjä jne. Ekalla kerralla tuli tutuksi putki, hyppy (ilman rimaa tai rima maassa) ja pussi. Harjoiteltiin esteen siivekkeiden välistä menoa ja takasin kiertäen - ei "hypäten". Piitu lähti innoissaan lelun perään "hyppyyn" ja tuli hakemaan namipalkan kädestä kiertäen (menin vastaan). Putki jännitti aluksi kovasti, mutta tarpeeksi kun houkutteli niin tulihan se sieltä läpi. Sen jälkeen tyttö olikin ihan innoissaan, että putki on maailman paras juttu. Piitu meni keltaiseen putkeen, mustaan putkeen, suoraan putkeen, käyrään putkeen ja kaikki oli niiiin kivaa! :) Kokeiltiin myös pussia pari kertaa niin, että pidin pussin loppuosaa ylhäällä, jotta Piitu näki mut. Alkuun sekin jännitti, mutta toisella kerralla ei enää mitään jännitystä vaan sekin oli kivaa.

Lilli antaa ohjeita.

Putkessa. Tää on kivaaa! :)

Kivaa meillä oli molemmilla. Tutustuin uusiin ihmisiin ja Piitukin sai paljon uusia kavereita. Myös oli ihanaa nähdä Seleste-äippää :)

Piitu ja Seleste-äippä.

Lapsi ja äiti.

Tokaa kertaa agilityssä oltiin eilen. Meitä oli kuvaamassa kasvattajan serkku Sami, joten itse en kuvannut melkein ollenkaan tällä kertaa. Piitun kanssa harjoiteltiin taas siivekkeiden välistä vientiä. Tehtiin kahdeksikko-kuviota esteellä eli "hyppy - kierrä - hyppy - kierrä". Meni ihan superisti, Piitu oli niiin fiksu! Putken Piitu muisti viime kerrasta ja meni sinne heti hienosti. Nyt mentiin jo tosi käyrällä olevista putkista ja kivaa oli. Uutena esteenä tutustuttiin puomiin. Aluksi oli tosi jännää, mutta pian suora osuus mentiin jo ihan raviaskelein, eipä pientä jännittänyt enää yhtään korkeuksissa :)

Ekaa kertaa puomilla. (c) Sami Aaltonen

Putkessa mennään vauhdilla! (c) Sami Aaltonen

Rallailua Liekin ja Jaken kanssa. (c) Sami Aaltonen
Lisää kuvia löytyy koko treeniporukasta Kuvagalleriastamme. Jatkossa voi olla ettei päästäkään ihan heti treenaamaan, kun mulla alkaa työt niin ei mene oikein noi aikataulut kasvattajan kanssa yksiin. Toivottavasti päästäis kuitenkin jossain kohtaa alottamaan täällä kotikaupungissa treenit ja edes välillä mukaan kasvattajan järkkäämiin treeneihin. Tää on niin meidän laji! :)

3 kommenttia:

 1. Vauhdikkaita kuvia, näkee että kivaa on ollut :) Tosi upea juttu että olet päässyt tutustumaan agiiin Piitun kanssa heti pennusta. Täällä missä itse asun ei ole mitään mahdollisuuta harrastaa pentuagia :/ Me varmaankin keskitytään tokoon aluksi, ehkä jossain vaiheessa mahikset päästä agiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on kyllä ihan mahtavaa! Harmi vaan, että lajiin tutustuminen loppuu näin lyhyeen :( Mut täytyy alkaa tiedustelemaan kotikaupungin tilannetta, onko alkamassa mitään kursseja tai olisko johonkin treeniporukkaan mahdollista päästä mukaan jo näin pienen pennun kanssa.

   Poista
 2. Kiva, että pääsitte edes pieneen alkuun ja että laji tuntui oikealta teistä molemmista. :) Toivottavasti tosiaan pääsette johonkin ryhmään treenailemaan.

  VastaaPoista