31.10.16

Ostoksia

Hirvee shoppailuvimma! Viime aikoina on tullu täydennettyä koirien varustevalikoimaa vähän reippaammin. Tässäpä meidän shoppailuja: 

Peten Koiratarvikkeelta alesta pussi possunkorvia ja uusi treenilelu, joka on osoittautunut aivan mahtavaksi molempien koirien mielestä, ekä Millersin kynsisakset. Pitihän ne hommata, kun ovat niin kovin kehutut ja ihan näppäriltä ne vaikuttavatkin näin muutaman käyttökerran jälkeen.
Hööksillä oli koiratarvikkeet -15%, joten kun kaveri kävi siellä, niin Muusalle tilattiin oma orbiloc-valo liilana ja iiiihania vaaleanpunaisa rusetteja :P Orbiloc on ollut kovassa käytössä pimeinä syysiltoina, enkä voi muuta kuin suositella. Ei löydy pikkurahalla näin säänkestäviä valoja kuin nämä ovat. 

M&M:n alesta Alpha Spirittiä nameiksi. Eipä ollu kyllä hinnalla pilattu ja koirille maistuu. 

Wulffis Collection's:ilta Muusalle vihdoin mittatilauksena nahkainen kunnon kuonopanta rimpula-nylonisen tilalle, josta se pääsi ravistamaan itsensä irti halutessaan. Tästä ei muuten niin vaan irti päästäkään. Toki nahka materiaalina ei tuon turkin kanssa ole kovin hyvä vaihtoehto, mutta tuleepahan mentyä lenkkejä sitten myös ihan ilman kuonopantaa, kun menee hermot takkuiluun. 
Wulffi's Collection's:ilta tilasin myös nämä uniikit heijastinliivit. Meillä on heijastinliivit molemmille, mutta toinen on melko kulahtanut ja siinä on aika kehnot heijastimet, jotka kaipaisi hieman tuunausta. Toinen taas on aivan huippu, mutta toimii vain lyhyessä karvassa vetskari-kiinnityksensä vuoksi, joten hakusessa oli pistolukkokiinnityksellä olevat liivit, jotka pysyy myöskin hyvin paikoillaan. Yksi liivi pistolukkokiinnityksellä meiltä löytyy, mutta on aavistuksen iso ja liukuu koko ajan toiselle kyljelle. Ratkaisu oli siis vetää hieman överiksi ja tilata mittatilauksella just meidännäköset liivit.  Just because I can...
(Kuva: Wulffi's Collection)

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä: Juuri kreivin aikaan päivää ennen syyssateita saapuneet Helsitaren soft shell-manttelit! Nämä olivat ostoslistalla _pitkään_ ja vihdoin raaskin ne tilata. Enkä voisi enempää näitä hehkuttaa. Ovat olleet ihan korvaamattomat. Näihin meille on sitten kylmemmille säille vielä Helsitaren willis-villamanttelit alle, joten nyt kelpaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti