2.2.16

Supermöllit vauhdissa!

Molemmille nollarata! Piitulle 6. sija ja Muusalle 9.
Vime viikonloppuna käytiin kisaamassa tyttöjen kanssa Kirsujen epiksissä. Rataan tutustuessa oli haasteellista, kun piti miettiä eri ohjaukset molemmille ja puntaroin Muusan ohjauksen suhteen parinkin eri vaihtoehdon kanssa. Epävarmana ehtimisestäni päädyin Muusan kanssa valssiin, koska takaaleikkausta putkelle se ei osaa ja siitä tulisi aika suurella todennäköisyydellä sitten kielto. Vähänhän se hilkulle meni törmäys koiran kanssa, mutta jonkinmoinen valssinräpellys sinne tuli tehtyä ja Muusan ensimmäinen nollarata tuli siitä.


Piitun hain vähän kiireellä autosta, enkä oikein ehtinyt virittäytyä sen kanssa työskentelymoodiin, joten radalle lähtö oli vähän sähellystä. Kuviot tuossa "ongelmakohdassa" oli selvät, tosin se meni vähän pitkällä kaarteella, joten vaihtoehtojakin olisi voinut olla. Mentiin kuitenkin takaaleikkauksella. Hieman veitsenterällä oli Piitunkin nolla, kun se meinasi ampaista putkesta mun vasemmalle puolelle, mutta korjasi kuitenkin juuri ennen hyppyä ja nolla napsahti. Uusintaradalla olisi ollut mahdollista parantaa aikaa, rata kun oli meille helppo kuitenkin. Vähän turhan ylimielisellä asenteella taisin kuitenkin suhtautua, kun en viitsinyt niin tarkasti ohjata ja koira päätti tulla tokasta hypystä ohi. Siitä selkkauksesta rata jatkuikin sitten vähän kädessä kiinni olevan koiran kanssa, eikä ollut nättiä enää lainkaan.. Aika turha uusinratara siis, mutta tulipahan mentyä.


Tosi hauska kisapäivä oli ja mikä parasta, Piitu oli tosi rento ja hyvällä fiiliksellä koko ajan. Se antoi vieraiden ihmisten rapsutella sitä ja leikkiä sen kanssa. Joku setä sitä tuli ihastelemaan ja Piitu polleana esitteli palloaan ja tarjosi takapuolta rapsutettavaksi. Antoipa se miehen ottaa sen suusta pallonkin ja tarjosi istumista ja tassua, että saisi pallon takaisin. Miehen kehut ja pallon se otti nätisti vastaan ja sama kuvio toistui. Ihana paras koira. Voi kun se olisi aina noin reipas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti