27.12.15

Lägin mestaruuskisat


 Käytiin tänään Lägin mestaruuskisoissa vetämässä parit radat supermölleissä. Luokassa kuusi osallistujaa, joista mulla kaksi koiraa. Kylläpä sai juosta, kun ratojen välissä kiireellä sai vaihtaa koirat ja uusinnat heti perään. PUUUUH! Mutta kivaa oli, vaikka hieman jalat hyytelönä mentiinkin.

Piitu teki varmast ja siistit, puhtaat radat molemmilla kierroksilla. Huippupuudeli! Muusan kanssa sitten hieman säätöä, kun sillä olikin vauhti päällä, enkä ollut oikein varautunut sellaiseen menoon. Auttamattomasti jäin jälkeen ja muutenkin mussa kiinni oleva koira niin eihän se kovin sujuvasti voinutkaan mennä. Mutta hauskaa oli sekä koirilla, että mulla!

Ekat radat saatiin videolle Riikan kuvaamina, uusintoja ei kuvattu. Muusan lähtösäätö jäi siis ikuistamatta, joka oli ekä hyvä asia. Annoin Pitun nimittäin kisoja katsomassa olleelle äidilleni Muusan uusintaradan ajaksi ja unohdin sanoa niille, että menee kauemmas. Muusa bongasi tutut radan reunalta ja karkasi lähdössä kahdesti niiden luo. Noh, oma moka. Saatiinpahan sitten kunnon häiriköity lähtötreenikin tälle päivälle. Lopulta se pysyi eli onnistumiseen päästiin lopettamaan kumminkin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti