4.8.15

Toukokuinen mätsäri

*Reenailua ennen kehää*
 On jäänyt kokonaan kirjoittelematta tästä mätsäristä, jossa käytiin Muusan kanssa toukokuussa. Vähän pisti jännittämään päästäänkö kehään ollenkaan, kun menin unohtamaan Muusan rokkarit kotiin. Onneksi vaikeuksien kautta viimein kuitenkin sain miehen ne hakemaan ja ehdittiin hyvin näyttämään ne vielä ennen kehien alkua.

Oli ihanan aurinkoinen kevätpäivä, joten mikäs näissä maisemissa oli mätsäripäivää viettää. Tuttujakin oli liikenteessä, mm. kaverini Siru-saksanpaimenkoiransa kanssa. En tiedä mikä Sirussa on niin kummallista, mutta Muusa, joka normaalisti rakastaa kaikkia, ei sietänyt Sirua silmissään lainkaan. Ensimmäistä kertaa näin sen näyttävän hampaita toiselle koiralle ja murisevan. Ehkä se oli Sirun mielistely, mikä Muusaa ärsytti. Piituhan ei ole myöskään mikään Siru-fani.. Muusa sai kyllä kunnon siedätyshoitoa, koska tokihan me istuskeltiin siinä Sirun kanssa samassa porukassa koko ajan.

1-vuotias kaunotar <3

Kehässä.
Punainen nauha tuli!
Kuumuudesta johtuen Muusa väsyi aika nopsaan. Alun ihmettelyn ja haukahtelujen jälkeen se oli aikalailla tuupattava. Kehässä sai tehdä vähän töitä, että sai sen liikkumaan kauniisti, kun meinasi jäädä semmoiseksi löysäksi hölköttelyksi. Siitä huolimatta Muusa sai kehässä punaisen nauhan ja kilpailuluokassa sijoittui punaisten neljänneksi. Kivat palkinnot saatiin kotiin viemisiksi, nameja ja nappulanäytepussi (joita myös Piitu sai syödä, jee!), suklaata, purkkaa ja tietysti ruusuke :) Lisäksi ostin halvalla yhdeltä myyntikojulta tyypeille maistuvia koirien kananuggetteja.

Punaisten sijoittuneet.
Pakolliset palkintoposet :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti