13.2.15

Kuulumisia

Se on perjantai. Meillä otetaan tänään levon kannalta, koska muhun on iskenyt ikävä lenssu. Kävin tytöille hakemassa vähän luita ym. että on puuhaa illaksi.

Piitu koemaistaa...

Tämän tekstin innoittamana ostin pari pötköä Maukas Tarmoa kokeiluun, lisäksi pötkön lohta ja broiskun sydämiä. Luita olin aikeissa mennä ostamaan ja mikä tuuri kävikään, kun RAUH!-luut oli tarjouksessa "ota 3, maksa 2". Heräteostoksina ostin vielä Pure Naturalin kuivattuja kalkkunaherkkuja, jotka oli meille ihan uusi tuttavuus ja Natures menun märkäruokaa kongien täytteeksi, kun niissäkin oli tarjous 3pss/5€. Ruokakaupasta mukaan tarttui vielä pussi meidän kestosuosikkeja kanakierteitä ja pussi jäniksenkorvia. Näillä ehkä pärjätään taas hetken aikaa.

Pallopää tahtoo!
Piitun kanssa on mennyt toistaiseksi nyt ihan hyvin. Uutta kohtausta ei ole tullut ja Piitu on myös ollut oikein vetreä. Maanantaina olisi viimeisen Cartrophen-pistoksen vuoro ja tuntuu, että niistä on kyllä ollut Piitulle apua. Takapään jäykkyys on poissa, vaikka BOTiakaan ei ole hirveästi nyt käytetty, kun Piitun turkilla alkoi olla taas jo sen verran pituutta ja sille tulee niin helposti kuuma. Maanantaista lähtien ollaan kuitenkin lisätty pikkusen liikuntaa ja eilen vedettiin turkki alas, niin eiköhän BOTia tule taas enemmän käytettyä. Olen yrittänyt tunnustella Piitun polvea, onko siinä turvotusta, mutta ainakaan mun sormiin ei tunnu että olisi. Etenkin iltaisin lenkin ja lepäilyn jälkeen olen tunnustellut polven ja verrannut sitä vasemman jalan polveen. Eroa ei mielestäni ole. Hyvä niin. 

Tylsää hihnalenkkeilyä vaan tuppaa nämä meidän illat olemaan. Muusalle vähän epistä. Onneksi välillä pääsee kuitenkin rallaamaan sentään ja yritetään ainakin ensi viikolla saada sille jotain leikkikaveria. Huomenna sille saattaakin saapua jo kylään yksi rallauskaveri.. :)

Iltalenkillä mun siskon kanssa. (kännykkäkuva)

Aamu-ulkoilua ihanassa talvisäässä. (kännykkäkuva)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti