2.12.14

2. Luukku: Villakoirien Club Show

Syyskuussa järjestettiin Merimaskussa Villakoirien Club Show. Siellä on joka vuosi virallisten luokkien lisäksi myös Turisti-luokka (eli ts. sohvachampion-luokka, johon voi osallistua kaikki koirat, jotka eivät virallisiin luokkiin voi osallistua syystä tai toisesta), johon päätimme Lauran kanssa viedä Tuiskun. Meikäläinen toimi siis Tuken handlerina ja Laura oli kuskina ja tsempparina. Trimmin Tuisku kävi hakemassa tutulta isovilla-kasvattajalta. Ja hieno trimmi jätkällä olikin! 

Aivan ihana aurinkoinen päivä upeassa maalaismiljöössä villakoirien ja niiden ihmisten keskellä. Tavattiin sekä uusia, että vanhoja tuttavuuksia ja juttua riitti. Yksi hieman epämiellyttävä ja aggressiivinenkin tyyppi oli paikalla, hänestä emme niin kovasti välittänyt, vaikka ihan hauska olikin.









 Odoteltiin kehän alkua katsellen muiden esiintymistä kehässä. Tuisku otti lunkisti, joskin paikalle ilmaantuneen Severin kanssa olisi ollut huipuinta painia. Tylsät ihmiset ei antanut! Onneksi Seve nostettiin pöydälle kaunistautumaan, niin Tuisku pystyi keskittymään pitämään karvat ojennuksessa.






Toisilla oli kehässä vähän vauhti päällä :D

Vihdoin koitti meidän vuoro, jota polvet tutisten oltiinkin jo odoteltu. Ruotsalainen miestuomari oli oikein mukava ja hän tykkäsi Tuiskusta kovasti. 




Tuisku PU1! :)


 Saatiin juostakin Tuiskun kanssa oikein urakalla, koska se pärjäsi niin hyvin. ROPpikehään saakka päästiin juoksemaan ja vielä oli luvassa yllätyspalkinnon valinta Turistiluokkalaisille, joten sielläkin piti vielä juosta. Kylläpä meinasin läkähtyä! Mutta vau, miten pärjättiin. Niin huippujätkä! Sen kanssa on kyllä hauskaa käydä vähän esiintymässä. Kiitos Laura, kun saan välillä lainata tuota kullanmurua. <3

Tuiskun arvostelu:
Turistiluokka: PU1, VSP

5 v maskuliininen uros, hyvää tyyppiä ja kokoa. Voimakas pää, oikea purenta, vaaleat silmät. Hyvä kaula ja selkälinja. Hyvin kiinnittynyt hieman iloisesti kannettu häntä, hyvät mittasuhteet. Normaalit kulmaukset edessä ja takana, hyvä Turkin laatu mutta voisi olla tummempi. Liikkuu tyylikkäästi ja ryhdikkäästi, mukava tempperamentti, hyvin esitetty.


Severi treenaamassa ennen omaa kehää, jota ei jääty katsomaan..


5 kommenttia:

 1. Voi tuota meidän kusiluikkaria! :D

  VastaaPoista
 2. Tämä blogisi on todella kiva, ja aivan ihania kuvia! Kivoja kuvia ja ihania muistoja myös tästä kivasta kesäisestä alkusyksyn päivästä Club Showssa! Mekin olimme mukana, valkoinen Rita osallistumassa avoimeen luokkaan ja harlekiini Hugo vain ihmettelemässä menoa ja meinikiä. :)

  VastaaPoista
 3. Tämä blogisi on todella kiva, ja aivan ihania kuvia! Kivoja kuvia ja ihania muistoja myös tästä kivasta kesäisestä alkusyksyn päivästä Club Showssa! Mekin olimme mukana, valkoinen Rita osallistumassa avoimeen luokkaan ja harlekiini Hugo vain ihmettelemässä menoa ja meinikiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tuo oli kyllä ihana päivä, sääkin suosi meitä clubbarissa todella!

   Poista