24.11.14

Päiväni Kuvina (Osa 1)

Jossain vaiheessa joku toivoi postausta meidän päivästä kuvina. Päätin siispä tällaisen toteuttaa vihdoin ja viimein. Tosin fuskasin vähän ja poimin kuvia sieltä täältä eli kuvat saattaa olla eri päivinä otettu, mutta se ei varmaan ole oleellista ja meidän päivän kulku valottuu teille ihan näinkin. Kuvat on kuvattu osittain järkkärillä ja osittain _erittäin huonolla_ kännykäkameralla. Laatutakuuta ei siis todellakaan ole tällä kertaa (jos koskaan). Osa 1 kuvaa meidän ihan tavallista arkipäivää, myöhemmin toteutan ehkä vielä toisen samanlaisen postauksen, mutta vapaapäivästä/lomalla tms. mikäli tämä postaus herätti kiinnostusta. 

Päiväni kuvina Osa 1: Arkipäivä

Aamu lähtee käyntiin suihkulla ja aamupalalla..

Aamupalan jälkeen muut aamutoimet, jonka jälkeen koirat pääsee ulos. Muusa löytää joka kerta ihanan aarteen, jonka se kantaisi kotiin asti jos annettaisi. Mitä suurempi, sen parempi.


Ulkoilun jälkeen koirat saavat aamiaista ja mamma suunnistaa töihin.

Muusan kupissa (vas.) pentunappulaa + kananmuna + piimä + höysteenä vähän lohta, Piitun kupissa (oik.) nappula + lohi + kananmuna + piimä.

Töissä vihdoin saa aamukahvia..


- - -  Töitä, töitä, töitä - - -

Kristillinen tasajako. Mun annos on toi vasen alakulma. Mut mitäpä sitä valittamaan, kun tästähän mulle maksetaan...

Työmatkalla poikkean usein kaupassa, kuten myös tänään..

Omien ruokaostosten jälkeen piti käydä hakemassa myös koirille vähän lihoja. Näillä mennään, kun pakastin huutaa tyhjyyttään.. Pussillinen tyttöjen lemppareita eli kanankauloja, br. sydäntä, br. kivipiiraa, br. jauhelihaa ja kalkkunan jauhelihaa. Mukaan tarttui myös muutama pussi alenameja.

Seuraavaksi on lenkin aika, kavereiden kanssa tai ilman. Töissä vierähtää näin talvella se paras aika päivästä, kun on valoisaa. Onneksi edes kerran tai kaksi viikossa on aamuvuoro ja pääsee aikaisemmin kotiin, niin ehtii tekemään lenkin valoisaan aikaan.

Yleensä pakkaan (demoni)koirat autoon ja hurautetaan lenkkeilemään jonnekin, missä koirat voivat juosta vapaana.
Joskus päästään lähtemään lenkille jo valoisaan aikaan ja näistä päivistä nautitaan sydämemme kyllyydestä.

Välillä tehdään toki myös katulenkkejä hihnassa..

Lenkin jälkeen on usein hieman jälkihuoltoa. Vähintään tassut pyyhitään pyyhkeeseen, mutta usein joudutaan suihkuttelemaan jaloista (ja mahan alta) kuraa ja hiekkoja pois. Ollaanpa saatu jo ekan kerran tänä talvena sulatella myös lumipaakkuja lämpimän suihkun alla.Lenkin jälkeen koirat yleensä nukkuvat ja mulla on aikaa tehdä kotihommia ym. (jos jaksan)


 Sitten pääsen vihdoin minäkin ottamaan rennosti..

Glögiä nauttien sohvalla läppäri sylissä tai jotain sarjaa katsellen on mukava rentoutua pitkän päivän jälkeen.

Meidän iltoihin kuuluu myös yleensä jonkin sortin aivojumppa/jumppatuokio. Tällä viikolla suurta osaa niissä näyttelee nämä vermeet.


Sitten iltapalaa mulle..

Ja iltapalaa koirille...
Muusan kupissa (vas.) pentunappulaa + höysteenä vähän lohta, Piitun kupissa (oik.) nappula + lohi + sinkki + b-vitamiini.

Myöhään illalla koirat pääsee vielä pienelle iltapissatukselle ennen kuin siirrytään yöpuulle.


Ja sitten sammutaan kuin saunalyhdyt kuka minnekin..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti