18.7.14

Puudelien ratajuoksukilpailut 2014

Samaan syssyyn toinenkin juoksupäivitys. Oltiin siis 3.7 kannustamassa Tuiskua City-puudelien ratajuoksukilpailuissa. Tuiskullahan oli plakkarissa jo viime vuoden mestaruus, joten pyttyä oli puolustettava. Kannustusjoukoissa oli Jade ja Muusa. Muusa oli tuolloin vain 9 viikkoa vanha, mutta niiin reipas turistikoira! Tosi hyvää sosiaalistamista saatiin Muusalle kyllä tuolla tapahtumassa, kun oli väkijoukkoa, paljon toisia koiria, lapsia, kuulutusääniä jne jne. Muusa sai paljon rapsutuksia ja erityisesti ihastui yhteen pikkutyttöön, jolle piti antaa suulle sata pusua ainakin. Pääasiassa Muusa otti kuitenkin rennosti ja nukkui. Sillä taitaa olla melkoiset rautahermot :)

Go Tukesooon!
Isovillanarttu Cara etusuoralla.
Myös Severi oli juoksemassa kahdesti etusuoran :)
Jade on kuin karkki! <3
Bongattiin toinenkin turistipentu, 11-viikkoinen Åke!
Åkea vähän jännitti, mutta lämpesi se lopulta Muusalle ja meinasivat vähän leikiksikin laittaa :)
Unelias laukunvartija.
Jaden Yodakorvat on jotain ihaninta! <3

Ja niinhän siinä kävi, että Tuisku on jälleen RATAJUOKSUMESTARI 2014! :) Hyvä Tukeson!!! (huom. kamerasta loppui akku, joten palkintoposeeraus jouduttiin ottamaan kännykällä :/ )
Menoatkalla Muusa voi todella pahoin pelkääjänpaikan jalkatilassa. Sillä oli koko matkan pää mun sylissä ja se kuolasi mun sylin aivan läpimäräksi. Kotimatkalle lähdettäessä päätin, ettei sen paikka ole enää lattialla, sille tulee todennäköisesti siellä paljon huonompi olo kuin penkillä. Muusa sai siis matkustaa kotiin sylissä ja pieni nukkui koko matkan, eikä sille tullut yhtään huono olo. 

Olemme autoilleet lähes päivittäin ja Muusa on istunut pelkääjän paikalla. Ostin sille monitoimivaljaat, joita se on käyttänyt autossa. Ei mennyt montaa päivää, kun sen matkapahoinvointi oli jo selätetty. Nyt se matkustaa autossa rennosti, eikä tule yhtään huono olo. Voitto! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti