25.6.14

Ei menny niinku Strömsössä

Aika kuluu ihan jäätävää vauhtia, sittenkin. Tunnetusti mä olen semmoinen ihminen, joka jättää kaikki asiat viime tippaan. Niin nytkin. Varastossa monta vuotta maannut koiraportti löysi tiensä sisälle eilen. Mutta eihän se toki eilen vielä paikoilleen päässyt, ei. Tänään vasta aloin etsimään sen pikkuosia täältä kämpästä, puoli 11 illalla. Noin kymmenen minuuttia etsimistä ja juu, löytyihän ne. Sitten vaan porttia asentamaan paikoilleen. Helpommin sanottu kuin tehty - portti on liian kapea  oviaukkoon. Niin ja joo, ylihuomenna haetaan Muusa. Että tällainen pähkinä purtavaksi ja aikaa pureskeluun semmoinen vajaa vuorokausi. Jättekiva! 

Päivä on noin muutoinkin ollut kertakaikkiaan loistava. Ärsytyskäyrä oli jo valmiiksi korkealla, kun tulin töistä kotiin. Kävin hakemassa postista tilaamani paketin ja olin jo ihan fiiliksissä sen nopeasta toimituksesta, jotain hyvää edes! Kunnes totesin, että sieltä puuttuu se kaikista tärkein, jonka vuoksi koko tilauksen edes tein - Muusan hihna. Siinä vaiheessa mä niiin kiehuin! Koko tilauksen tekeminenkin oli yhtä tuskaa, kun kaikki tuotteet mitä olisin halunnut, oli loppunut. Jouduin tyytymään johonkin muuhun vaihtoehtoon 3/4 tuotteiden kohdalla ja osa tuotteista jäi kokonaan pois listasta. Sitten vielä tämä. Kiitos, eipä tarvitse nyt hetkeen asioida tässä nettikaupassa.

Samaan valitusvirteen voisin sitten sanoa, jotta tämä bloggerikin hieman kenkuttaa. Olen lisännyt tuonne sivuihin Muusan oman sivun jo monta päivää sitten, eikä se ilmesty sinne näkyviin, vaikka olen jo useampaankin kertaan sen julkaissut. Missähän mättää? Muutenkin bloggerissa on ollut jotain pientä hämminkiä viime aikoina. Onko muilla?

Mutta tämän negatiivisuuspuuskan jälkeen jotain positiivistakin:
 Enää yksi työpäivä ja sitten meille koittaa LOMA!
Kaksi yötä ja Muusa tulee kotiin! <3
  
Paha mieli haihtuu myös katsomalla näitä Annamarin hienoja otoksia 7-viikkoisista pentupalleroisista TÄÄLLÄ

 

4 kommenttia:

 1. Onko se sellainen portti, johon on niitä jatkopaloja saatavilla?

  Bloggerin jostain ongelmista olen lukenut muutamien blogeista, mutta mulla ainakin on toiminut kaikki ihan hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On juu juurikin sellainen, mut en tiiä onko jatkopalat liian suuria, kun toi jää niin vähän vajaaks. Nyt on ainakin väliaikaisratkaisuna puupalikat siellä ajamassa asiaa :D

   Poista
 2. Piti oikein kokeilla, että jos luo uuden sivun omaan blogiin niin tuleeko se näkyviin, eipä tullut ei. Eli häiriö taitaa olla nyt tässä bloggerissa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. Toivottavasti korjaantuis pian, ärsyttävää tommonen.

   Poista