2.3.14

Agilityn ihmelapsi ja tekniikan ihmelapsi vauhdissa!

Tässä se nyt on, ensimmäinen ratapiirrokseni ihan oikealla ratapiirrosohjelmalla. Nyt voitte vihdoin sanoa hyvästit niille paint-väkerryksille. Tästä saa ehkä jotain selvääkin :)

Vko 9 treenit.
Tällä erää viimeinen treeni oli tällä viikolla. Tehtiin tämmöistä rallirataa. Ensin tehtiin osissa esteet 1-4 ja sitten 5-7, johon seuraavaksi lisättiin kasiseste ja sitten jo pian koko loppusuora kouluttajan palkatessa viimeisen esteen jälkeen. Sitten koko rata ja kerralla nappiin. Ihan huikee Piitu! Etukäteen pelkäsin mm. 4. ja 5. esteen välillä koiran käyvän käteen kiinni ja 7. ja 8. esteen välillä koiran menevän liian kaukaa ja tulevan kasihypyn ohi. Lopusuoralla odotin sen käyvän taas käteen kiinni joka esteen välillä tai juoksevan esteiden ohi. Mutta turhia olivat nämä pelot, sillä Piitu ei tehnyt näistä mitään kertaakaan. Kaikki meni nappiin ja mentiin rata kaksi kertaa läpi ihan puhtaasti ja helposti. 

Kun kerran meni niin hyvin, niin otettiin takaaleikkausharjoituksia kutosputkelle. Vitoshypyn taakse jätin koiran istumaan ja lähdin sen kanssa about samaan aikaan liikkeelle ja sen mennessä putkeen leikkasin takaa. Ei mitään ongelmia. Sitten tehtiin myös niin, että laitoin koiran istumaan vitoshypyn väärälle puolelle, ohjasin hypylle ja valssilla otin sen hypyn takaa ja ohjasin putkelle, jonne tehtiin takaaleikkaus. Ei siinäkään ongelmaa.

Vieläkin jäi aikaa ja kouluttaja sanoi, että saan itse valita mitä halutaan vielä tehdä, että jotain mistä Piitu erityisesti tykkäisi. Valitsin että tehdään vielä kerran koko rata, koska hauskinta Piitun mielestä on se, kun saa mennä lujaa ja sitähän tällä radalla juuri olikin, vauhtia. Ihan nappisuoritus tuli radalta, vaikka palkkasin loppuun itse. Parasta oli ehkä se, että ennen vikaa hyppyä Piitu harkitsi käteen kiinni käymistä, mutta viime hetkellä päätti kuitenkin kuunnella eteen-käskyä ja hyppäsi viimeisen hypyn. MIELETÖN! <3

Ihan täydellinen päätös tälle treenirupeamalle. Nyt odotellaankin seuran hallin valmistumista sitten ja ryhmäjakojen julkistamista. Omatoimitreenejä on kyllä maaliskuulla ajatuksena tehdä, ettei ihan taukoilla kuitenkaan. Niitä on ollut meille nyt ihan riittävästi.

2 kommenttia:

  1. Eikös vain olekin näppärää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli se heti, kun hiffasin kuinka kuvankaappaus yms. toimii :D Kiitos vinkistä! :)

      Poista