3.1.14

Lenkkeilyä ja trimmailua

Tämä vuosi on lähtenyt käyntiin koirakamuja tapaillen. Eka päivänä nähtiin Otto-chihua (jota ei kyllä kaveriksi voi ehkä väittää, kun Piitun pienikin lähestymisyritys aiheuttaa hirvittävän rähinäkohtauksen), eilen Tuiskua ja Jadea ja tänään Sirua. Kotona onkin oltu sit aika väsynyttä tyttöä, molemmat. Vielä on muutama päivä aikaa loikoilla ja rentoutua, kunnes alkaa taas arjen aherrus. 

Siru ansaitsee myös pari yksityiskuvaa tänne blogiin, koska oonhan mä sentään salaa sakemannifani..  Ps. Käytiin lenkin jälkeen Musti & Mirrissä hakemassa Piitulle lihoja ja koirat pääsi mukaan. Toinen myyjistä lähestyi Piitua ja jutteli sille. Piitu oli tosi reipas, eikä juuri pelännyt, paitsi kun myyjä yritti taputtaa niin Piitu tuhahti/haukahti pienesti. Myyjä menikin sit kyykkyyn ja tarjosi Piitulle namia, jonka Piitu rohkeasti otti ja tämän jälkeen se oli myyjän kanssa ihan sinut. Pieni edistysaskel lämmittää kovasti mieltä <3

Pps. Tein tänään jotain sellasta mitä ei _koskaan_ saisi tehdä. Nimittäin trimmasin likaista koiraa!!! Tuon kurapelloilla heitetyn lenkin jälkeen käytin Piitun vain jalkapesulla, föönasin jalat ja karstasin ja kuivaföönasin kropan läpi. Mikä pöly sieltä lähtikään. Toivotaan, että kaikki lika ja pöly lähti föönin puhalluksessa, sillä mun ihanilla, upouusilla saksilla mä saksin menemään. Hups!

Mut oli vaan pakko, koska Piitu oli niin MUHKU! Siinä oli karvaa, vaikka muille jakaa. Olevinaan uudenvuoden aaton pesussa sitä saksin takapäästä, mutta pah. Siellä oli ainakin sentti ylimäärästä karvaa. Niinpä tän kauempaa sitä muhkupalleroa ei kestänyt katsella ja niin vaan sakset viuhui likaisessa turkissa. Ja lähtihän siitä aika mukavasti karvaa, varmaan toinen samanmoinen satsi, mitä viimeks. Mut on se nyt kivempi ja kevyempi, enkä takuuvarmasti ens viikolla föönaa sitä 40 minuuttia, se on vissi.

Kuva 1: Pesty, föönattu muhku 31.12.13.
Kuva 2: Pesty, föönattu, trimmattu muhku 31.12.13
Kuva 3: Kolme päivää pesusta. Trimmi siistitty 3.1.14

2 kommenttia:

  1. Trimmi on tosi hyvän näköinen! Afrot <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En vaan malttais odottaa, et karva kasvaa. Etenkin noi housut! Mut tää on kyl oikeestaan aika hauskaa yrittää tehdä jotain, mistä ei oo pienintäkään hajua mitä on tekemässä. Jännä nähä saanko siitä koskaan sen näköstä, et olisin tyytyväinen vai sorrunko viemään kasvattajalle trimmiin :)

      Poista