21.9.13

Piitu thö supermalli esittelee uutta pantaansa :)


Teil ei ookaa näin hienoo lällälläää!
Tämä "ikuisuusprojekti" saatiin viimein päätökseen tällä viikolla kun sain hakea postista tämän aivan älyttömän makeen pannan. Suunnitelma tälläisestä pannasta on ollut mielessä jo Piitun ollessa ihan pikkupentu. Ensin oli tarkotus tilata tää Piitulle 1-vuotis synttärilahjaksi, mutta venyikin kesämmälle ja lomien ja ruuhkan vuosi sain tämän käsiini vasta nyt. Odotus kuitenkin palkittiin, kun panta olikin vielä hienompi kuin mitä ajattelin. Lähettämäni puudelikuva ei ollut mielestäni aivan täydellinen, mutta se oli lähetettävä kun ei parempaakaan löytynyt ja kas kummaa kun se fiksautuikin juuri sellaiseksi kuin olin päässäni kuvitellut. Tuon valkoisen hihnan ja kumpparit olen tilannut jo kuukausia sitten vain tätä pantaa ajatellen. Nyt on koko paketti valmis ja kyllä kelpaa :)

6 kommenttia:

 1. On kyllä mielettömän hieno panta Piitulla!

  VastaaPoista
 2. Ihana! Paljonko maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mielestäni edullinen suomalaisella käsityöllä tehdyksi nahkapannaksi. Jonkun mielestä on kallis, mutta toisen mielestä ois voinu maksaa tuplahinnankin :D En viitsi tälleen julkisesti sen tarkempia hintoja huudella.

   Poista
 3. Nätti panta Piitulla. :) Omille ei oikein viitsi ostella, vaikka väliin tekisikin mieli, mutta ei ne pörröturkin alta minnekään näy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mäki vasta turkin pois ajamisen jälkeen tilasin, ku eihän se ois sieltä karvan seasta mihinkään näkynyt.

   Poista