6.8.13

Pikapäivitys sairasvuoteelta

Meikäläinen lopetti sitten kesäloman ja pari päivää ehdin ahkeroimaan töissä, kunnes viikonloppuna
sairastuin. Yllättäen nousi korkea kuume ja sairaslomallehan se oli jäätävä. Onneksi koirakin on väsynyt ja muutenkin vähän kummallinen. Se nukkuu yöt ja päivät. On sillä toki rankkaa ollutkin, kun hoidossa oli pe-la ja vähän sille vieraammassa paikassa, jossa normaalisti vain käydään lyhyillä vierailuilla ja se on tottunut, että siellä saa vaan riekkua pihassa irti ja sisällä nuoleskella kissan ruokapaikan sataan kertaan, joskus saattaa jopa törmätä kissaan ja sekös tytön pään pistää sekaisin. Ei liene kovin yllättävää, että tällaisessa ympäristössä edes tilaa rajaamalla tuo adhd-lapsi ei osaa rauhottua lepäämään. Yön se vietti kierrellen ympyrää makuuhuoneessa, pistäytyen välillä lapsen teltassa pyörähtämässä (ei varmaan edesauta ihmisten nukkumista visiitit kahisevassa teltassa) ja lopulta se oli alkanut järsiä äidin miesystävän tohvelia. Vierailun se aloitti kakkimalla, kyllä KAKKIMALLA SISÄLLE. Tuo sisäsiisti koira, joka pidättää sisällä vatsan ollessa löysälläkin. Tiedä sitten oliko joku protesti, kun tajus etten mä tullutkaan autossa mukana koko matkaa (sisko tipautti mut matkan varrella kyydistä ja kyyditsi Piitun hoitopaikkaan).

Sunnuntaina käytiinkin sitten Minnilässä ja porukalla käytiin uimassa. Ja kyllä, Piitu UI elämänsä ensimmäisen kerran. Kovin vakuuttava esitys se ei kyllä ollut. Musta on kovin surullista, että vesikoira ei osaa uida, mutta näin se täytyy kyllä Piitun kohdalla todeta, kuten jo niin monen muunkin isovillan kohdalla on todettu. Uintireissusta lisää erillisessä postauksessa..

Väsyttävän uintireissun jäljiltä Piitu on siis vain nukkunut ja ollut hämmennystä herättävän outo. Nimittäin eilen täällä kävi sekä sisko, että äiti minua sairastavaa passaamassa, eikä Piitu jaksanut nousta kumpaakaan tervehtimään, vähän vaan päätä nosti ja katsoi kuka tuli. Pyydettäessä lähti kuitenkin äidin kanssa häntä heiluen lenkkeilemään ja lenkillä oli kuulemma ihan pirteä ja oli jopa haukkunut toisille koirille (joka ei kyllä ole hyvä asia ollenkaan). Ehkä se ottaa vaan musta mallia?

Mun sairastumisen vuoksi jouduttiin jättämään agitreenit väliin tällä viikolla. Tänään alkaisi myös taas nupun treenit ja meiltä jää nyt heti ekat välistä. Tosi kurjaa! Viikon päästä vasta päästään treenaamaan jälleen, kun maanantaitreenitkin siirtyy epiksien takia toiseen päivään.

Välillä tuntuu vähän yksinäiseltä tämä blogin kirjoittaminen, kun harva jaksaa kommentoida, vaikka lukisikin. Ei sillä, syyllistyn samaan itse, olen laiska kommentoija. Siksi lisäsinkin "Tykkää" ja "En tykkää"- toiminnon, joka näkyy jokaisen tekstin lopussa. Jospa lukijasta jäisi sillä tavalla jokin merkki, että käyty on. Itselläni monesti ainakin helpompi lähteä klikkaamaan rastia ruutuun kuin säveltämään jotain kommenttia, kun aina ei edes tiedä kuinka sanansa asettelisi, jotta tulisi oikein ymmärretyksi. Eli klikkailkaa lukijat jooko ja kommentit ovat edelleen toivottuja ja mieluisia. Kiva kun joku välillä herättelee ajattelemaan esim. treenijutuissa :) Palailen piakkoin mm. mökkeily- ja uinti-postausten merkeissä.


Minkälaiset postaukset sinua kiinnostaa?
Esittäkää toivepostauksia :) Koitan toteuttaa parhaani mukaan.

Kesäyössä.

6 kommenttia:

 1. Kyllä tätä varmaan monikin lukee, muttei kommentoi. Ainakin minä. Mulla ei myöskään ole mitään tiliä googlessa, saati omaa blogia = olen anonyyminä.

  Kuten aikaisemminkin pyysin, Piitun kampauspostauksia kaivataan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jälleen kommentistasi. Kampauspostaus on tekeillä, mutta vielä vähän kesken. Tulossa kuitenkin sekin lähiaikoina :)

   Poista
 2. En ole varma onko täällä ollut jo postauksia tempuista? Kiinnostaisi tietää, et mitä kaikkia temppuja piitu osaa ja miten olet opettanut (siis jos osaa jotain erikoisempia)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli tarkotus semmonen temppuprojekti toteuttaa, että joka kuukausi opetan Piitulle uuden tempun ja sen videoin ja julkaisen täällä blogissa. Aloitinkin sen huhtikuussa Piitun 1v synttäreinä ihan lupaavasti ja uusi temppu meni kaaliin nopeestikin ja video löytyy täältä blogista.

   Siinä sit alettiin jo uusiakin temppuja treenaamaan, mutta kevään kiireiden keskellä ja agilityryhmään pääsemisen jälkeen tuntui ettei vaan ollutkaan aikaa sille ja homma jäi kokonaan. Piitu on myös sellanen häslä, että on sen takia aika hidas oppija eli vaaditaan paljon treeniä, että uuden tempun saa opetettua sille. Ollaan keskitytty treenaamaan kaikkea muuta mahdollista niin temput on jäänyt vähemmälle.

   Jotain pientä ollaan kyllä tehty ja uusia temppuja treenattu, mutta mikään tempuista ei vielä ole valmis. Ehkäpä otan nyt itseäni niskasta kiinni ja koitan tässä syksyn aikana saada jotain valmista aikaseksi. Kiitos herätyksestä ;D

   Poista
  2. Mua kiinnostaa aina miten koirat viettävät arkea, monessa blogissa ollut "Päivä kuvina", mikä on musta kiva idea. Tosin voisihan sen tehdä useastakin päivästä, yhdessä päivässä ei välttämättä ole mitään ihmeellistä kerrottavaa, mutta sitähän se arki useinmiten on.

   Miksei se voisi olla "Päivä videolla" myös.

   Poista
  3. Kiva idea. Arki tosiaan ei nyt kovin ihmeellistä ole, kun suurin osa päivästä menee töissä, mutta vapaapäivästä voisikin saada jotain aikaseksi :) Ja miksei ihan arjestakin saa jonkun suppeamman version toteutettua. Pistetään mietintämyssyyn!

   Poista