7.8.13

Mökillä

Tullessamme rannalla vietti aikaa kokonainen joutsenperhe.
Loman viimeiset kolme päivää vietettiin mökkeillen. Viime vuoden mökkiviikonlopun punkkisaldohan oli Piitulla 18 ja pelkäsin vähän kuinka tänä vuonna käy. Kas kummaa, punkkeja löytyi nyt vain kaksi, ja nekin napattiin ihan pikkuruisina, juuri kiinnittyneinä pois. En tiedä oliko Kyolicilla osuutta asiaan (Piitulle en ole edelleenkään siis myrkkyjä laittanut), vai enemmänkin sillä, että se on nyt isompi ja lenkeillä se oli kiinni (mökkialueella ei saisi pitää koiria ollenkaan irti), eikä näin ollen juossut koko ajan tienvierustan heinikossa, kuten viime kesänä.

Isäjoutsenkin oli arvokkaana pitämässä vahtia.



Mökkireissu meni kaiken kaikkiaan hyvin ja rauhallisesti. Lenkkeltiin, ulkoiltiin ja syötiin hyvin. Agilityäkin tuli treenattua Julian keppihevosille kyhäämällä esteellä (takaakiertoja ja eteenmenoja). Talviturkkikin tuli heitettyä. Piitu ei mereen päässyt edes kahlailemaan, koska mökkialueen rannalle ei saa koiria viedä. Vähän ehkä rikottiin sääntöä ja käytiin kuitenkin rantakallioilla kiipeilemässä ja muutenkin pidin Piitua mökkialueella välillä irti, kun ei ollut muita mökkiläisiä näköpiirissä.


Löydettiin rannasta hylätty kaarnalaiva, joka päästettiin vesille.
Meidän vakiomökki nro 6 ja syksyinen tunnelma.

Ketterästi Piitu kiipesi portaat ja hienosti pysyi kuistilla tuossa välitasanteella maisemia ja ohikulkijoita katsellen. Edes koirien mennessä ohi ei lähtenyt kuistilta ilman lupaa parin kokeilun jälkeen.
Piitu veti tapansa mukaan hullua rallia pihamaalla.



Leikkiessä Piitun variaatio istumisesta on tämä, maahanmenoa tarjoaa vielä mieluummin.

Kepin perään loikkaa kuin aropupu konsanaan.



On se hieman hullu, vai mitä?


Vetoleikkiä kummitädin kanssa (mun siskon siis).
Rantakallioilla poseerausta.



Jatkuva ulkoilu ja hälinä väsytti Piitua kovasti ja heti, kun hetkeksikin pysähdyttiin sisällä niin painui pikkukoira unten maille.

Piitu tähystyspaikallaan kuistin tasanteella.

Kekseliäs neitonen keksii omaa puuhaa, kun muut alottelee mölkkyilyä.

Välillä nenä vei, mikä lie kulkenut pelikentällä..
Pelien ajaksi Piitu sidottiin tolppaan kiinni. Väsynyt koira oli ihan tyytyväinen, vaikkei päässyt mukaan mölkkyilemään tai pelaamaan sulkkista.


Kiivettiin korkealle kukkulalle maisemia ihailemaan.





Yhtenä päivänä lenkkeiltiin läheiselle autiotalolle. Huhu kertoo, että pihamaan puumajaa olisi käytetty Heinähattu ja Vilttitossu-elokuvan kuvauksissa. Täytynee hieman tutkia asiaa, ennen kuin uskon mokomaan. Matkalla nähtiin muuten kyy!

"Piitu hyppää estettä"

2 kommenttia:

  1. Teuvo istuu juurikin noin jos ei istu armeija-asennossa lähes kaatuen taakse päin. Sitä tyyliä sanom pyllyreikäistunnaksi ;) ja tuo toinen on ismakuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin kuvaavat nimet on tyyleillä :D Piitu istu enempi pikkupentuna silleen armeijatyyliin, mut nykysin sillä etujalat harottaa tyhmästi. Välillä kuviin korjaan niitä lähemmäs sitä itseään ettei aina näyttäs niin typerältä :D Esim. tässäkin kuvakavalkadissa pariin kuvaan on istuma-asentoa vähän korjailtu..

      Poista