9.7.13

Ratajuoksukisat 4.7.13

Viime viikolla oli puudeleiden ratajuoksukisat Tuomarinkartanolla. Mukana oli myös ensikertalaisia, kuten mm. Piitun veli Ale. Tällä kertaa saatiin Piitun etusuorasta ihan hyvä video, kasvattajan kuvaamana jälleen. Piitu juoksi etusuoran aikaan 7sekuntia ja koko radan taas Tuiskun kanssa parijuoksuna, aikaan 48sekuntia. Näillä ajoilla ei sijoituksia herunut.

Viehejuoksu ei todellakaan ole Piitun laji. Se ei ole vieheestä pätkääkän kiinnostunut. Piitun sai juoksemaan edellisellä numerolla juossut Tuisku, jonka perään se hinkui kovin. Turhaan jätin sen vieraan ihmisen haltuun odottamaan ja juoksin itse maaliviivalle sitä odottamaan, kun olis se Tuisku mielessään juossut ilman muakin ja vieras ihminen pelotti sitä kovasti :(

No, videolta näätte paremmin sen menoa. Lopussa etsii Tuiskua vaan, eikä anna siksi kiinni. Pääsi jopa livahtamaan portin raosta yleisön puolelle Tuiskua etsimään. Siellä kyllä tuli munkin luo sit aika pian, kun ei bongannut Tuiskua :D


Ennakkosuosikki Tuisku vei voiton kotiin. Toisiksi nopein etusuoran aika, ajalla 6.0s, nopein koko kierroksen aika 41.6s ja nopein aivan kaikista oikeutti kiertopalkinnon saamiseen. Go Tuiskuu! :)
Voittaja-Tuisku tutkii keirtopalkintoa :)
Keskareiden voittaja miellytti mun silmää. Kiva trimmi ja kivankokoinen koira, ei mikään rääpäle kuten useimmat keskarit tuntuu olevan.
Alla vielä muutamia kuvia tapahtumasta. Komeita isovilloja, mm. Ale-veli.
 
Isovilla Sokru.
Huom! Myöhemmin tulossa tähän myös Alen etusuorasta video ja mahdollisesti myös Piitun ja Tuiskun parijuoksusta. (Kunhan vaan löydän kadonneen johdonpätkän ja saan Tuiskun emännältä parijuoksuvideon)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti