19.7.13

Landella yökylässä

Käytiin Minnilässä yökyläilemässä. Jatkoin edellisiltana kesken jäänyttä trimmailua siellä. Ulkona auringonpaisteessa oli kiva puunailla koiraa, joskin tukan selvittely ja ponnareiden laitto oli hurjasta tuulesta johtuen kovin haastavaa.

Puunauksen jälkeen poseerattiin vähän.

Ja "Vapaa!"
 Kun puunailut oli puunailtu, nautimme loppuajan mm. frisbeeleikeistä, hepuliralleista, lenkkeilystä ja jolkottelusta pihamaalla. Tai no me ihmiset pelattiin pingistä ja joku taisi tehdä jotain hyödyllistäkin, mutta Piitu keskittyi lähinnä juoksemaan ja vaeltelemaan pitkin pihaa. Kun tuli liian kuuma, se haki viilennystä hakeutumalla pingispöydän alle makoilemaan ja juomalla vettä isosta saavista kahdella jalalla seisten.

Rallii!
Frisbeetä!

Lepotauko.
Piehtaroida piti tietty!
"Tääl on nii hauskaa, et mä iha läkähdyn!"
"En mä oo mikää hienostofifi, enkä siltä tahdo myöskään näyttää. Nih."
"Aaaaah, lisääää! Ruohon tuoksu voittaa niin mennen tullen jonku omppuhoitsikan."
Rinsessa Ruusunen.


Hullu peto.

Remmilenkillä. Minnin kanssa ei voi lenkkeillä irti, koska Minni ei ole kovin luotettava (on flexissä, vaikka kuvassa sitä ei oikein näy) ja Piitu kiusaisi Minniä koko ajan.
Lenkkireitin varrella on heppoja. Joka kesä uusia ihania varsojakin joukossa :)

Alussa hepat kiinnosti ja pelotti, myöhemmin vain pelotti :D

Pysähdyttiin syöttämään ja paijailemaan toisen laitumen hevosia, jotka uteliaina tulivat meitä moikkaamaan. Piitu käänsi hevosille selkänsä ja varmaan toivoi niiden lakkaavan olemasta olemassa, kun niitä ei näe.
Poseerausta lenkin jälkeen.
Pallollakin leikittiin.

"Heitä jo se pallo!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti