10.6.13

Todellinen lintukoira!

Jos ette tienneet niin puudeleiden alkuperäinen käyttötarkoitushan on vesilintujen metsästäminen. Nykyään ne luokitellaan kuitenkin seurakoiriksi, vaikka niistä onkin monipuoliseen harrastamiseen.

Piitusta on alkanut kuoriutua lintukoiran piirteitä päivä päivältä enemmän, se nimittäin nappasi eilen kiinni kaksi varista! Kaiketi varikset olivat suuresta koostaan huolimatta vielä poikasia, eivätkä osanneet kunnolla lentää, koska korkealle ne ei noussut ja Piitu sai ne hyvin helposti kiinni. Tai sitten ne olivat jo valmiiksi hieman loukkaantuneita, eikä lentäminen luonnistunut. Tiedä häntä. Piitu ei napannut niitä kiinni tappamis- tai syömismielessä, vaan kantoi niitä sievästi niskasta kuin pentuja. Ylpeänä se kanniskeli niitä paikasta a paikkaan b. Lintujen jahtaaminen oli niin kivaa ja palkitsevaa, etten meinannut saada koko koiraa kotiin lähtemään ollenkaan. Sinne se jäi lintujahtiin, kun mä lähdin ja lopulta oli pakko palata hakemaan se, kun ei se vaan muuten tullut -.-

Jo pikkupennusta saakka se on ollut kiinnostunut linnuista ja oikeestaan kaikesta liikkuvasta. Saalisviettiä siis löytyy. Se on lähtenyt lintujen lisäksi sekä peurojen, että jäniksen perään. Saa nähdä koska se ottaa oikeen tosissaan hatkat ja saan palata kotiin ilman koiraa..

Nyt vois sit vielä alkaa uimaankin, kiitos! Tykkäisin enemmän vesikoirasta, ku tosta metsästyskoirasta.

Pieni vesikoiran alku viime kesänä n. 10vko vanhana.


Edelleen toistaiseksi on saavutettu tuo maaginen vatsalinja, sitä pidemmälle veteen ei ole menty. Tälle viikolle oli uimatreffeistä puhe Flown kanssa. Tuohan hyppäis Flown perässä vaikka kaivoon, niin jospas uimasillekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti