11.6.13

Puistoilua pitkästä aikaa :)

Ollaan pidetty pitkää taukoa koirapuistoilusta, mut nyt on pari kertaa käyty taas. Salin jälkeen oli ihan jees viedä puistoon koira, ni ei tarvinnu lenkille lähteä enää ja eilen treffattiin puistossa puudeliystäviä. Molemmilla kerroilla sattunut tosi mukavia koiria puistoon ja hyvät leikit on ollut. Piitusta on myös tullut jotenkin tosi kohtelias, ei enää rynni vaan toisten luo painimaan, vaan rauhassa jää matkan päähän katselemaan ensin ja sit menee tutustumaan rauhallisesti haistellen. Alkaako sinne päähän tulemaan jo vähän järkeäkin oikeesti?

Eiliseltä vähän kuvamateriaalia:

Puistossa oli myös meille ennestään tuttu mukava seropi Coco!
Nää tyypit pääsi heti vauhdin makuun :)


Staffitytsy ei ois millään lähteny kotiin, vaan jäi poseeraamaan mun kameralle :D
Piitukin pysähtyi poseeraamaan :)
Tuisku noutaa palloa ja Piitu juoksee mukana.

Tuisku ja Piitu.
"Hähää mul on pallo!"
Piitulla on edelleen pallo ja Tuisku katsoo kateellisena :D
Tuisku.

Jade, Piitu ja Tuisku.

Koda-aussie ja joku äreämpi valkkari liittyi seuraamme.
Homppelipojat Koda ja Tuisku eivät saaneet tarpeekseen toisistaan.
Cockeri Onnin kanssa oli hyvät painit :)

Ei näy juur kokoeroa :D 5kg Piitu painoi vaan pikkupojua enemmän..
Kuvittelin, että cockeri ois aivan liian pieni leikikaveri Piitulle, mut ei ollu yhtään liian pieni :)
Meillä onkin ollu puistossa niin kivaa, että otamme puistoilun kyllä takaisin ohjelmaan siihen asti, että Piitun juoksut alkaa. Jep, niitä ei kuulu vieläkään ja kohta on neiti sentäs jo 14kk! Ihan huijausta oli ne taannoiset takapään aristelut ja muu outo käytös.

Ps. Aloitin muuten eilen syöttämään Piitulle Kyolicia. Luontaistuotekaupasta hain ja myyjä kertoi syöttävänsä omalle sakemannille ja mastiffille ja tyypeissä ollut yhteensä yksi ainoa punkki koko kesänä. Kuulemma valkosipulia pitäsisi syödä 2-3 kokonaista, ei vaan kynttä vaan ihan koko sipulia, että siitä saisi punkkien torjuntaan vaadittavan määrän. Kyolic on sen verran tujua tavaraa, että tehoaa punkkeihin toisin kuin valkosipulijauhe, jota oon Piitulle syöttänyt. Mielenkiinnolla jäädään odottamaan tuloksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti