19.5.13

Kevään ensimmäinen uintireissu! + lääkärireissu

Viime kesänä käytiin Piitun kanssa rannalla lähes joka päivä, koska mulla oli suuri toive, että saisin Piitusta vesipedon. Pisimmillään se kastautui vatsaan asti. Tämän kevään ensimmäinen uintireissu oli loistava, Piitu ei arastellut vettä yhtään, vaikka oli kova aallokko. Sinne se vaan reippaana meni helposti siihen masuun asti. Alku näyttää siis lupaavalta. Piitulla on myös kaksi koiraystävää, jotka mielellään ui, joten heidän kanssaan treffataan niin ehkäpä Piitu niiden perässä sitten menee ihan uimasille asti :) Pitäkää peukkuja!

Saatiin rannalle myös seuraa, kun paikalle saapui 7kk vanha sakemannin ja kaukasianpaimenkoiran sekoitus Coco Chanel eli "Coco". Tytöillä riitti hauskaa :)

Koska videon liittäminen suoraan tähän ei onnistu (sanoo vaan: videoita ei löytynyt) niin tässäpä linkki videoon:

KEVÄÄN ENSIMMÄINEN UINTIREISSU 17.5.13

Kuvien laatu pokkarikamaa..


Coco on kuulemma väsymätön painija, mutta löysi kovemman vastustajan :DHuomatkaa Ankkajalat! Noilla saa näyttelystä ERI:n xD

Autoon pakattiin väsynyt ja ryvettynyt neitonen. Kotona sitten pääsi kylpyyn!
Rankka päivä oli koiralapsella. Työpäivän jälkeen kipaisin hakemaan koiran kotoa auton kyytiin ja hurautettiin lenkkeilemään uusille kulmille. Tarkoituksena oli mennä salaa treenaamaan yhdelle agilitykentälle, mutta siellä olikin joku treenaamassa. Käppäiltiin sit hyvä tunnin lenkki helteessä uusissa maisemissa. Ihanaa hevosenlantaa oli tiellä monet kasat ja sai tarkkaan vahtia neitiä ettei popsinut niitä parempiin suihin.

Lenkin jälkeen käytiin työpaikalla näyttäytymässä. Aidan takaa lapset sai ihastella "leijonaa" ja puhaltelivat sille saippuakuplia jahdattavaksi. Piitua vähän epäilytti mokomat räkänokat aidan päällä korkealla ja niille piti pari kertaa haukahtaakin, kun oli niin jänniä. Lopuksi ei sitten enää jännittänytkään yhtään.

Seuraavaksi oli vuorossa lääkäri. Käytiin näyttämässä Piitun korvia, kun haisevat pahalle ja ruskeaa töhnää tulee jonkun verran, se myös aristelee etenkin oikeaa korvaa kovasti käsitellessä. Lääkärisetä oli sitä mieltä, että ei ole hiivaa, eikä tulehdus. Aavistuksen kosteutta oikeassa korvassa, liekö päässyt vettä korvaan sitten. Korvapunkkia lääkäri epäili ja Piitu sai loispistoksen. Jos ei sillä muutu muutamassa päivässä ennalleen, niin kirjottaa reseptin tulehduksen hoitoon. Silmiä pyysin lääkärin katsomaan myös, kun niin kovasti rähmivät. Ell kehotti joka aamu putsaamaan silmäliuoksella nyt kevään ajan, kun on niin paljon siitepölyä ym. ilmassa, joka ärsyttää silmiä. Ell huomasi myös pienen rakenteellisen ongelman Piitun silmissä, nimittäin alaluomi tekee pienen poimun kyynelkanavan kohdille, jonka vuoksi silmät vuotaa ulospäin, kun normaalisti sisälle. En tiedä osasinko nyt selittää ihan niin kuin lääkäri, mutta suunnilleen noin se meni. Toivottavasti ahkeralla puhdistuksella helpottaa. Hintaa lääkärireissulle tuli 34€.

Lääkärin jälkeen olikin sitten vuorossa uintireissu ja illalla pesu. Ei oo helppoa puudelilapsen elämä ei :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti