27.4.13

LAHTI KV

Tänään koitti se kauhun, innostuksen ja jännityksen sekaisin tuntein odotettu päivä, nimittäin Lahden kansainvälinen koiranäyttelypäivä. Samalla tämä oli myös mun debyyttiesitykseni virallisissa kehissä. Aamulla nousin jo ennen viittä suihkuun ja valmistautumaan. Vähän jälkeen seitsemän starttasimme auton ja lähdimme matkaan kohti Lahtea. Olimme hyvissä ajoin perillä ja Piitu ehti hyvin asettua ennen kehää.

Odotin valtavaa riekkumista kehässä, sillä Ale-veljen ja jonkun vieraan isovillan kanssa treenattiin ennen kehän alkua ja se oli yhtä kaaosta Piitun osalta. Piitu oli vaan veljen perään kovasti ja pomppi ja loikki. Namin kanssa meni ihan jees. Yleensähän en ole nameja käyttänyt mätsäreissä tai treenaillessa, kun ne on vaan häirinny, mut tässä tapauksessa se toimikin hyvin.

Mutta Piituhan yllätti kaikki! Kehäkäytös oli niin priimaluokkaa, että välillä mietin mahtaako mun matkassa olla oikea koira lainkaan. Piitu ravasi pomppimatta kauniisti ja seisoi tosi upeasti. Tuomarin tullessa kopeloimaan, seisoi Piitu koko session ajan kauniisti kaikki neljä jalkaa maassa, eikä villiintynyt ihanasta tuomarista. Jesss! 

Tuomarin kopeloitavana.

Näin me ravataan kauniisti! Kuvaajaa jännitti myös, joten ravikuvat oli vähän suttuja :D

Ja seistää nakotetaankin upeesti <3

Juniorinartut: JUK-1 Millicans Candy Girl, JUK-2 Huffish A Wolfnight Poetry ja JUK-3 Bic-Cot's Amelie. 
  
PIITUN ARVOSTELU:
Tuomari: Martin Croeser, Etelä-Afrikka
 EH, JUK-3
EXTREAMELY FEMININE. CORRECT DENTIFITION. NICE FEMININE HEAD. FRONT IS NO GOOD; SHE HAS NO CHEST. I WOULD LIKE MORE BONE. TOO UPRIGHT IN SHOULDER. NOT MOVING GOOD. 

Tuomari oli kovin kiltti ja mukava setä. Hän pahoitteli kovasti, että tänään hän ei voi tehdä meidän hyväksi enempää. Piitun etujalat taipuu liikaa ulospäin ja siitä syystä etujalkojen liikkeet kärsii ja liikkuu väärin. Voi mun ankkajalkaa!

Ale-veli pärjäsi paremmin, vaikka meno oli hyvin kengurumaista ja villiä :D Tuomari tykkäsi Alesta kovasti ja Ale sai ERI:n ja SA:n. Ale myös voitti luokkansa :)

Tällästä se meno pääosin oli..


Seisoi se välillä ihan kauniistikin..

Ja todistettavasti otti myös muutamia raviaskeleita :D
Mukava reissu! Nyt vaan odotellaan ensi viikonlopun koitoksia Tampereella! :)2 kommenttia:

  1. Olen ehkä menossa TRE kv turistiksi, jos olen tulossa olisi kiva nähdä Piitu livenä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tuut niin tule ihmeessä nykäsemään hihasta, jos bongaat meidät! :)

      Poista