25.3.13

Puudelit lenkillä!

Täytyy sanoa, että Piitu on tehnyt mun elämästä hurjasti sosiaalisemman kuin ennen. Sen myötä olen tutustunut paljon uusiin ihmisiin. Kuten nyt esimerkiksi Lauraan! Lauralla on isovillakoira-uros Tuisku (leikattu), sekä kääpiövillakoira Jade. Ollaan oltu puudelitreffeillä yhtä aikaa ja jossain vaiheessa meille selvisi, että asutaankin ihan lähekkäin. Sitten sovittiinkin mun kotikaupungin koirapuistoon muutamat treffit.

Puistoiluun tympiintyneenä sovittiinkin viimeisimmät treffit aivan muualle ja lähdettiin puudeliporukalla metsälenkille. Ekan kerran Piitu ja Tuisku löysi kunnolla yhteisen sävelen, kun ei ollut muita vieraita koiria häiritsemässä. Puudelimeininkiä parhaimmillaan! Kuvat puhukoon puolestaan:

Heti alkoi puudelipainit!

Suloinen jalkavamma-Jade.

Jade luikkii pakoon noita hulluja.

"Läts!" - Tuisku sai litsarin poskelle :D

"Lällällää! Ota kiinni jos saat!"Ilmavaa menoa.


Kaunis Jade-mummeli.
Pää jäi pois Piitulta, mutta hauska kuva enivei :D


Tuiskulla on keppi!

Ihanat maisemat oli! :)

Jade ihmettelee Piitun menoa.

Hampaaton ja hampaallinen :D

Hienoin Piitu! <3

Jade jo kyselee, koska jatketaan matkaa.Aivan ihana parin tunnin lenkki tehtiin. Pilvistä säätä lupasi meille, mutta saatiin nauttia auringosta koko lenkin ajan. Käveltiin myös pätkiä remmikävelyä, jota ei sitte koiraseurassa ikinä harrastetakaan ja Piitu käytäytyi uskomattoman hienosti. Kylläpä olin ylpeä! Tahdotaan pian uudelleen Tuiskua ja Jadea tapaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti