12.11.12

Best In Puppy Show 10.11.12 @ Lemmikkimessut, Helsingin messukeskus

Piitu kehässä.
Lauantaipäivää vietettiin messuillen Helsingissä. Messuilla oli myös pentunäyttely, johon Piitu osallistui. Kehässä nähtiin myös Piitun veljet Ale ja Welho, sekä Piitun kasvattajan podengolapsi Liekki. Menestystä ei puudelilapsille tullut, mutta Liekki oli ROP-pentu ja sai Kunniapalkinnon. Ryhmäkilpailusta Lilli ja Liekki myöhästyivät, joten saldo jäi tuohon ROPpiin.. 

Tuomarina oli Leni Finne ja tässä Piitun arvostelu:

"OK MITTASUHTEET, SOPIVA LUUSTO. OIKEALINJAINEN PÄÄ. PYÖREÄT SILMÄT. HYVÄT KORVAT JA KAULA. NIUKAHKO ETURINTA. HIEMAN LYHYT JA PYSTY OLKAVARSI. HIEMAN JYRKKÄ LANTIO. AAVISTUKSEN ALASKIINNITTYNYT HÄNTÄ. OIKEA ASKELPITUUS."

Melko niukka arvostelu verrattuna viime näyttelyn arvosteluun. Outoa oli minusta se, ettei Piitun ankkajaloista (ulospäin sojottavat etujalat) mainittu arvostelussa mitään, vaikka epäilin tämän olevan se ratkaiseva tekijä, jonka takia Piitu nauretaan ulos kehästä. Harmittamaan jäi, ettei avostelussa mainita mitään myöskään Piitun hienosta vihdoinkin oikeanlaisesta purennasta, eikä sen upeasta suorasta hännästä. Tuomari sijoitti vaan kippurahäntiä, joka ei isovillakoiralla ole toivottu piirre. Kolmen koiran arvostelun nähtyäni ja hirmu samansisältöiseksi havaittuani arvostus tuomariin laski entisestään. Kuulemani mukaan hän ei myöskään tiedä villakoirista oikein mitään ja näin ollen on paha tuollaista ympäripyöreetä enempää sanoakaan. Vähän jäi kyllä nyt harmittamaan koko homma. Typerä tuomarinvaihdos! 

Ylpeä saa kuitenkin koiralapsesta olla. On se vähän aikuistunut ja meidän ahkeralla treenillä esiintyminen kehässä oli todella hienoa! Pomppua löytyi huomattavasti vähemmän kuin veljellään Alella ja hienosti antoi seisottaa kehässä. Ja niin vain vannoutuneelle "Näyttelyt ei oo mun juttu!"-tyypille eli allekirjoittaneelle on salakavalasti soluttautunut pieni näyttelykipinä. PAKKO PÄÄSTÄ JUNNUIHIN! Horisontissa saattaa siintää jo yksi virallinen näyttely ensi vuodelle.. Ei me ehkä siis sanotakaan turkille hei hei ihan vielä.. :P

No kiva messupäivä oli kuitenkin. Tuli kierreltyä messualueella ihan kiitetävästi, tavattua uusia ihmisiä ja vanhoja tuttujakin. ELMA-messuillakin pyörähdettiin alakerrassa ihastelemassa alpakoita, laamaa, hevosia jne. Sain myös ihanan karheita suukkoja yhdeltä lehmältä :D Mitään ei myyntikojuilta juuri tarttunut mukaan, vaikka etukäteen odotin järkyttävää rahanmenoa. Käytiin me kuitenkin Studio Nerianin kojulla otattamassa Piitusta parit valokuvat. Jännä nähdä lopputulos, kun Piitu osoittautui oikein hankalaksi asiakkaaksi, eikä silmätkään näkyneet kuvissa karvojen alta ollenkaan. Onneksi kuvaus oli ilmainen ja kuvien julkaisun jälkeen tilata voi halaumansa kuvat ja maksaa vain niistä. Mitään ei siis menetetty :)

Tässä vielä läjä messukuvia, laadulla ei ole pilattu näitä... Huono valo, huono kuvaaja = ei hyvä.

Aamulla lähdettiin aikaisin matkaan ja taivas oli niin kaunis :)

Takapenkillä matkusti tällainen kaunotar.

Liekki kehässä.

Alen viime hetken puunaukset.

Piitun viime hetken puunaukset.

Piitun mielestä veli Welho oli hauska!

 
Jäti Welho!
Welho kehässä.

Ale kehässä.

Kanien estekilpailut oli messuilla myös kaninäyttelyiden lisäksi! Hauskannäköistä touhua :)

Miniatyyrihevonen. Tämä tyyppi oli kutakuinkin Piitun kokoluokkaa :D

ELMA-messujen Laama.

ELMA-messujen suloinen alpakka.

ELMA-messujen Laama.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti