4.4.17

Ekat ja vikat

Tämä kisapostaus tulee nyt hieman viiveellä sattuneesta syystä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Nämä kisat jäivät nyt siis mun ja Piitun viimeisiksi. Ensimmäistä kertaa startattiin sen kanssa agiradoilla hyppärien sijaan. Heti aamun ekalta radalta vedettiin nollatulos ja meidän toinen LUVA. Toisella radalla ei pistetty yhtään huonommaksi, vaikka nollaa ei tehtykään. Mun rytmitysvirheestä johtuen yksi rima tippui, mutta muuten oli ehkä ekaa rataa sujuvampaakin menoa. 



Nämä kisat olivatkin sitten Muusan ihka ekat viralliset kisat. Kovasti jännitti kuinka se kulkee. Ja hyvin kulki! Pari kieltoa tuli, joista 10 ratavirhettä. Vauhtia oli kivasti ja vire kohdillaan. 


Kovin haikealla mielellä palaan tämän kisapäivän tunnelmiin, mutta aika aikaansa kutakin vai miten sitä sanotaan. Nyt vaan keskitytään sitten Muusan kanssa kisailuun ja Piitun kanssa hiotaan treeneissä mun kuviot Muusaa varten hyviksi. Muusa kun taas ei treeneissä kestä juurikaan toistoja, eikä jaksa samoja määriä treenata mitä Piitu, niin sen kanssa voidaan keskittyä sitten hauskanpitoon ja itsetunnon pönkittämiseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti