18.6.16

Kesäkampauksia


Australianpaimenkoira Koda sai tällaisen kesälookin. Hieman sulavampaa jälkeä kuin kolme vuotta sitten, kun Koda joutui kulkemaan järkyttävissä hamsteriposkissa mun käsittelyn jälkeen. Omistaja oli tyytyväinen ja on kertonut Kodan olleen sitä myös kevyessä kuontalossaan. Kodalta lähtikin aivan hirmuinen määrä karvaa turkin ollessa järkyttävän paksu. Kyllä nyt kelpaa lenkkeillä ja harrastaa helteisempänäkin päivänä.


Pikkuinen Gismo ajeltiin tuossa aiemmin keväällä ja todella hauskan näköinen veijari kuoriutui karvan alta. Tämä oli meidän ensitapaaminen myös kyseisen Espanjan ihmeen kanssa ja valloittava tyyppi kyllä oli. Pian tapaammekin jälleen, kun tyypillä on karvat ehtinyt jo uudelleen kasvaa pidemmäksi ja vaaditaan taas toimenpiteitä.


 Rakas kummikoirani Minni kävi myös hakemassa kesäkampausta. Minni on siitä etuoikeutettu asiakas, että se saa aina täyshoidon. Mustaa vettä lähti pesussa pikku landelaisesta ja föönissä pöllytettiin kämppä täyteen irtokarvaa. Fööni paljasti myös punkkikavalkadin, jota vastaan taistelu on aloitettu Bravecton voimin sittemmin. Nyt mahdolliset kiipijät löytyykin iholta helpommin, kun ei ole tuota karvapuuhkaa niitä piilottelemassa.


Australianpaimenkoira Minka kävi myös parin vuoden tauon jälkeen kesäkampausta hakemassa. Keesillä, tottakai! Tästä hyvästä Muusa sai Minkan koirahieroja-omistajalta hieronnan. Hyvä vaihtari. Kaikki oli tyytyväisiä, etenkin koirat.


Muusan bestis, naapurimme Salli The Keskari haluttiin vetästä kesän kunniaksi conttariin. Ekaa kertaa tein vieraalle koiralle rajoista lähtien kyseisen mallin ja täytyy ihan nyt itsekin sanoa, että tuli kyllä paras mun tekemä conttari tähän mennessä. Keskarin trimmaus ei oo ollu mulle mitään kovin helppoa ja kritiikkiäkin on tullut. Tämä malli oli kuitenkin helpompi toteuttaa ja lopputulos sopii Sallille paremmin kuin hyvin. Koira muuttui ihan silmissä, eikä näytä enää yhtään niin pitkärunkoiseltakaan mitä leijonaturkissa näytti. Lopputulos miellytti omistajiakin, joten saanen jatkaa vielä tämänkin jälkeen Sallin hovitrimmaajana.


2 kommenttia:

  1. Olipa siinä hauskannäköisiä koiria kesäkampauksissaan :) ! Tuli oikein hymy huulille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Hauskoja tyyppejä nuo ovatkin. Ihanaa kesää sinulle! :)

      Poista